0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mizsolitude στις Ιουλίου 31, 2008, 08:20:38 amΠαράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 07:31:35 amΠάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία?? Είμαι αρκετά καχύποπτη πάντως, γιατί φέτος που με κάλεσαν για αναπλήρωση πήγα Έβρο (δεν ήταν μέσα στις 30 επιλογές μου βέβαια), αλλά άτομο που βρισκόταν αρκετές θέσεις κάτω από εμένα πήγε Αχαΐα!! Αυτό δε συνάδει ούτε με την αντιστοιχία των θέσεων μας στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε με την αλφαβητική τοποθέτηση. Νομίζω ότι στις τοποθετήσεις το...μαγείρεμα δίνει & παίρνει!!!!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο???Ρώτησα το υπουργείο σχετικά με αυτό το θέμα. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν το σύστημα έτσι ώστε να τοποθετηθεί ο κάθε ένας κοντά στον τόπο κατοικίας του.Στην ίδια φάση; Ναι, στην ίδια φάση. Δε μπορώ να το εξηγήσω παρά μόνο με κάποιο ύποπτο μαγείρεμα, δεδομένου ότι ήμουν πιο πάνω στον πίνακα & άλλωστε η Αχαΐα αλφαβητικά προηγείται του Έβρου. Τι να πω?? Μακάρι να είναι αδιάβλητο το σύστημα τοποθετήσεων, αλλά η προσωπική μου εμπειρία δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 07:31:35 amΠάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία?? Είμαι αρκετά καχύποπτη πάντως, γιατί φέτος που με κάλεσαν για αναπλήρωση πήγα Έβρο (δεν ήταν μέσα στις 30 επιλογές μου βέβαια), αλλά άτομο που βρισκόταν αρκετές θέσεις κάτω από εμένα πήγε Αχαΐα!! Αυτό δε συνάδει ούτε με την αντιστοιχία των θέσεων μας στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε με την αλφαβητική τοποθέτηση. Νομίζω ότι στις τοποθετήσεις το...μαγείρεμα δίνει & παίρνει!!!!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο???Ρώτησα το υπουργείο σχετικά με αυτό το θέμα. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν το σύστημα έτσι ώστε να τοποθετηθεί ο κάθε ένας κοντά στον τόπο κατοικίας του.Στην ίδια φάση;
Πάντως, έχω πολύ μεγάλη απορία για το πώς τελικά γίνονται οι τοποθετήσεις..Αν εξαντληθούν οι 30 επιλογές μου, το "σύστημα" με βάζει σε κάποια από τις υπόλοιπες περιοχές? Σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή?? Πώς?? Αλφαβητικά?? Τυχαία?? Είμαι αρκετά καχύποπτη πάντως, γιατί φέτος που με κάλεσαν για αναπλήρωση πήγα Έβρο (δεν ήταν μέσα στις 30 επιλογές μου βέβαια), αλλά άτομο που βρισκόταν αρκετές θέσεις κάτω από εμένα πήγε Αχαΐα!! Αυτό δε συνάδει ούτε με την αντιστοιχία των θέσεων μας στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε με την αλφαβητική τοποθέτηση. Νομίζω ότι στις τοποθετήσεις το...μαγείρεμα δίνει & παίρνει!!!!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο???
Επανέρχομαι γιατί έκανα ένα λάθος στο προηγούμενο μήνυμα που έστειλα.Ρώτησα το υπουργείο σχετικά με την λογική που χρησιμοποιεί το σύστημα όταν τοποθετεί κάποιον που οι 30 επιλογές περιοχών στην αίτησή του είναι κατειλημμένες. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν το σύστημα έτσι ώστε εφόσον έχει τσεκάρει τα δύο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ να τοποθετηθεί ο κάθε ένας όσο πλησιέστερα γίνεται στον τόπο κατοικίας του.
Παράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 amΕυχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? Οντως,φαινονται καπως λιγα τα κενα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποσα κενα εχει η καθε περιοχη απο αυτες που εδωσαν.Για παραδειγμα,για την ειδικοτητα μας στη αβαθμια ζακυνθου εχει 5 κενα απο οτι εμαθα σημερα.Αν εχει και στις αλλες περιοχες τοσα κενα,τοτε βολευονται λογικα 370 ατομα...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το 1/5 θα ίσχυε για τους 24μηνίτες. Τελικά βρήκα το νομοσχέδιο και όντως ισχύει για τους 30μηνίτες. 24μηνίτες "ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" όπως έγραψες giotamike. Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι?
Το 1/5 ισχύει -βάση προκήρυξης- για τους 30μηνήτες. Για τους 24μηνήτες -βάση προκήρυξης- ισχύει το σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.....
Παράθεση από: crypto στις Ιουλίου 31, 2008, 09:00:01 amΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΩΡΑΜην αγχώνεσαι. Ρώτα ξανά σε Α-
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΩΡΑ
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι άλλο...Μετά που θα βγουν οι τοποθετήσεις, χρειάζεται να κάνουμε κάτι άμεσα; Π.χ. να πάμε στη δευτεροβάθμια;
Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι?
Παράθεση από: MarionPe06 στις Ιουλίου 31, 2008, 09:22:57 am Πάντως, και πάλι οι περιοχές φαίνονται λίγες για 370 άτομα ... όχι? 333 πε06 θα διοριστούν με την παρούσα εγκύκλιο αλλά και πάλι λίγες είναι οι περιοχές.