0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Miss Elenious στις Αυγούστου 03, 2008, 09:03:49 pmΤα ΠΕΚ των νεοδιοριστων Ζακυνθου γίνονται στην Πατρα?Nαι στην Πάτρα θα παρακολουθήσεις ΠΕΚ. Δεν ξέρω αν βολεύει να πηγαινοέρχεσαι Ζάκυνθο - Πάτρα καθημερινά γιατί ακόμη κι αν προλαβαίνεις τα δρομολόγια η ταλαιπωρία και τα έξοδα δεν ξέρω αν αξίζει τέτοια κούραση....
Τα ΠΕΚ των νεοδιοριστων Ζακυνθου γίνονται στην Πατρα?
Έχω μια ερώτηση. Θα παρακαλούσα όμως να απαντήσει όποιος παλιός ξέρει σίγουρα. Η μισθοδοσία μας τρέχει από την ημέρα ορκωμοσίας ή από την ημέρα ανάληψης?
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 04, 2008, 10:22:28 amΈχω μια ερώτηση. Θα παρακαλούσα όμως να απαντήσει όποιος παλιός ξέρει σίγουρα. Η μισθοδοσία μας τρέχει από την ημέρα ορκωμοσίας ή από την ημέρα ανάληψης?Από την ημέρα ορκομωσίας
-Οι θέσεις θα καλυφθούν από ΑΣΕΠ. -Δηλαδή εχούν μείνει επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αδιόριστοι?-Χιλιάδες....
Παράθεση από: xr15gr στις Αυγούστου 04, 2008, 12:47:21 am-Οι θέσεις θα καλυφθούν από ΑΣΕΠ. -Δηλαδή εχούν μείνει επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αδιόριστοι?-Χιλιάδες....Στην ειδικότητά μου δεν υπάρχουν επιτυχόντες ΑΣΕΠ αδιόριστοι. Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση; Πώς θα καλύψουν τα κενά;
Άλλο να είσαι επιτυχών και διοριστέος και άλλο απλά επιτυχών!!Όλοι αυτοι που ήταν διοριστέοι έχουν διοριστει όμως υπάρχουν και οι επιλαχόντες που είχαν απλά πετύχει στο διαγωνισμο(είχαν πιάσει δηλ, πάνω απο τη βάση)!!Ελπίζω να έγινα κατανοητή!!
peri2005 από το στόμα σου και στου Ευρυπίδη τ'αυτί! Μακάρι να πάρουν από ενιαίο!!
Μπορεί κάποιος να πάρει απόσπαση σε άλλη διέυθυνση λόγω υπεραριθμίας?
Παράθεση από: xr15gr στις Αυγούστου 04, 2008, 12:47:21 am-Οι θέσεις θα καλυφθούν από ΑΣΕΠ. -Δηλαδή εχούν μείνει επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αδιόριστοι?-Χιλιάδες....Στην ειδικότητά μου δεν υπάρχουν επιτυχόντες ΑΣΕΠ αδιόριστοι. Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση; Πώς θα καλύψουν τα κενά; Θα γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί;Ας βοηθήσει κάποιος!!
Για τη Μυτιλήνη οποιαδήποτε πληροφορία, συνάδελφοι, θα ήταν πολύ χρήσιμη!π.χ. τα ενοίκια πού κυμαίνονται, ενοικιάζονται επιπλωμένα δωμάτια ή studio ή μικρά σπιτάκια;κόστος ζωής γενικότερα;