0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως έχει κανείς πληροφορίες για τη Χίο;;;;
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για την υπεραριθμία.Εγω έχω διοριστεί
Παράθεση από: grigoris στις Αυγούστου 04, 2008, 03:45:00 pmΠαιδιά να ρωτήσω κάτι για την υπεραριθμία.Εγω έχω διοριστεί
Μήπως λοιπόν μπορεί κάποιος να μας απαντήσει?
Αν η ειδικότητά σου είναι αυτή που λες, ΠΕ1702, είναι λογικό να μη πάρει από ΑΣΕΠ και 40% αφού δεν είχατε συμμετάσχει στον προηγούμενο ΑΣΕΠ.Οι μόνοι που μπορεί να κάλεσε είναι από 30μηνο και 24μηνο με παιδαγωγικό και ΑΣΕΠ. Δυστυχώς δεν θα πάρει άλλους για φέτος
Παράθεση από: Joanne στις Αυγούστου 04, 2008, 03:12:17 pmΠαράθεση από: mat στις Αυγούστου 04, 2008, 09:54:00 amΛοιπόν, ενημέρωση για όσους διοριζόμαστε
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 04, 2008, 09:54:00 amΛοιπόν, ενημέρωση για όσους διοριζόμαστε
Λοιπόν, ενημέρωση για όσους διοριζόμαστε
ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕ70???
H αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μίλησα με τα ΠΕΚ Πειραιά και όταν τους ρώτησα που θα γίνει η επιμόρφωση η υπάλληλος με ρώτησε την ειδικότητα μου και μετά μου είπε, ότι συνήθως για τη δική μου ειδικότητα επειδή είμαστε λίγοι τα ΠΕΚ τα παρακολουθούμε Πειραιά.
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 04, 2008, 04:42:55 pmH αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μίλησα με τα ΠΕΚ Πειραιά και όταν τους ρώτησα που θα γίνει η επιμόρφωση η υπάλληλος με ρώτησε την ειδικότητα μου και μετά μου είπε, ότι συνήθως για τη δική μου ειδικότητα επειδή είμαστε λίγοι τα ΠΕΚ τα παρακολουθούμε Πειραιά.
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 04, 2008, 01:22:31 pmΑν η ειδικότητά σου είναι αυτή που λες, ΠΕ1702, είναι λογικό να μη πάρει από ΑΣΕΠ και 40% αφού δεν είχατε συμμετάσχει στον προηγούμενο ΑΣΕΠ.Οι μόνοι που μπορεί να κάλεσε είναι από 30μηνο και 24μηνο με παιδαγωγικό και ΑΣΕΠ. Δυστυχώς δεν θα πάρει άλλους για φέτοςΕυχαριστώ πολύ geok_salonika και peri2005!!Τελευταία φορά που δώσαμε ΑΣΕΠ ήταν το 2005. Φέτος κάλεσε μόνο από 30μηνο (24μηνο ΑΣΕΠ δεν υπάρχει) και κάλεσε 11 άτομα. Όμως τα κενά ήταν 13. Τελικά διορίστηκαν 7 άτομα (οι υπόλοιποι δεν κάναν αίτηση). Και ρωτάω: τι θα γίνει με τα υπόλοιπα κενά (6 θέσεις);Sorry που σας πρίζω, αλλά είμαι τόσο κοντά στο διορισμό που δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον χάνω και πάλι φέτος!!