0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγλω πάλι έχω ακούσει οτι θα βγει νέος κύκλος επιμορφωσης για το
Τη βεβαίωση συμμετοχής στις εξετάσεις; Ίσως για άδεια αλλά καλό είναι να την διατηρήσει κανείς ώσπου να βγουν τα αποτελέσματά του για τυχόν λάθος.
ΠΟΥ
https://e-pimorfosi.cti.gr/moodle-b1/login/index.php
Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι επιτυχών.Αφιέρωσα περίπου 5-6 ώρες στο διάβασμα ( πέρασμα 1,5 φορά ) του pdf με το περιεχόμενο των 12 συνεδριών. Κατατάσσω τον εαυτό μου στους απόλυτα εξοικειωμένους σε θεματα πληροφορικής εκπαιδευτικούς και οποιες δυσκολίες είχα αφορούσαν κομμάτια των θεωριών μάθησης.Θα χώριζα τις ερωτήσεις σε 4 κατηγορίες :1η κατηγορία : Ερωτήσεις στοιχειώδους παιδαγωγικής λογικής. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις πουθενά ότι ο εκπαιδευτικός Α που παρουσιάζει μέσω διαδραστικού πίνακα το pdf του ηλεκτρονικού βιβλίου δεν επωφελείται πλήρως των δυνατοτήτων του διαδραστικού πίνακα.2η κατηγορία : Ερωτήσεις τυπικής πληροφορικής λογικής. Ενα πρόγραμμα που κλειδώνει στο word δεν ξεκλειδώνει στο openoffice ( έτσι δεν θα ήταν τίποτα κλειδωμένο !!! ).3η κατηγορία : Διαδραστικοί πίνακες - Εννοιολογικοί χάρτες - Αποθετήρια ( Ιφιγένεια - Ψηφιακό σχολείο ) ... Σε αυτό το είδος ερωτήσεων επικέντρωσα το διάβασμά μου.4η κατηγορίες : Θεωριες μάθησης ... τις αγνόησα .Μου βγήκαν εύκολα περίπου 18 - 20 ερωτήσεις ... προσεκτικά αλλες 6-8 ... αφαιρώντας προτεινόμενες απαντήσεις βρήκα αλλες 4 - 6 ... ρώτησα άλλες 2-3 ... και σε 1 και 15 min ήμουν σίγουρος για την ορθότητα 35 περίπου απαντήσεων ...Καλά αποτελέσματα αε όλους
μηπως μπορεις να μας πεις ποια μερα εδωσες και ποια μνερα βγηκαν τα αποτελεσματα για να δουμε περιπου τον χρονο αναμονης;Συγχαρητηρια κιολας!!
Εδωσα Πέμπτη 11/11 ... τσεκαρα τα αποτελέσματα το Σαββατο 13/11 το απόγευμα .Σε δύο ( σχεδόν ακριβως ) ημέρες.
εγω εδωσα χθες.απογοητευτηκα τελειως,μου φανηκαν δυσκολα κι εχω ανακαλυψει αρκετα λαθη που εκανα.δεν το βλεπω να περναω.θωρω οτι οι ερωτησεις ειχαν πολλη λεπτομερεια.να ρωτησω,μπορουμε να δωσουμε ξανα οσοι δεν περασουμε?πωςε γινεται?ξερει κανεις?