0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
elranna,η επιμόρφωση που είχες παρακολουθήσει για το
Στέλνεις μήνυμα μέσω Help desk και σου απαντάνε. Θα σου ζητήσουν κάποιο παραστατικό για να μη θεωρηθεί απουσία και θα προσέλθεις σε επόμενη περίοδο, όποτε βγει ξανά.
Καμιά σχέση οι ερωτήσεις που μου έπεσαν με αυτές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αρκετά δεν θυμάμαι να τα είχαμε κάνει στο μάθημα. Νομίζω ότι αξιοποίησαν το διάστημα του covid για να αλλάξουν τις ερωτήσεις με πιο απαιτητικές. Ούτε καν θεωρητικές του στυλ "Ο Piaget υποστήριζε το Χ ή το Υ". Γενικά ερωτήσεις που πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου. Ακόμα και οι εύκολες ήταν πονηρές. π.χ. θέλει να έχεις πραγματικά δουλέψει Powerpoint για να ξέρεις αν τα ppsx είναι η κατάληξη των κλειδωμένων αρχείων του εν λόγω προγράμματος. Και πάλι τι απαντάς εκεί; Ότι είναι σωστό; Με λίγο γρήγορο googling διάβασα ότι το αν θα βάλεις password να τα κλειδώσεις είναι επιλογή σου. Οπότε απαντάς "Λάθος"; Μετά στο Φωτόδεντρο ρώταγε μεν τι στο καλό είναι αυτό σε μια ερώτηση, σε άλλη όμως ρώταγε τι κάνουν τα metadata. Ερωτήσεις επίσης που μπορούν να θεωρηθούν υποκειμενικές. Ο διαδραστικός πίνακας είναι κάτι που μπορεί να δουλέψει ένας εκπαιδευτικός με ελάχιστη προσπάθεια; Πάρε δύο εκπαιδευτικούς, έναν με εμπειρία πάνω σε υπολογιστές και έναν που το μόνο που ξέρει είναι να ανοίγει το mail του και να διαβάζει και καμιά είδηση στο διαδίκτυο. Τι θα απαντήσει ο ένας και τι ο άλλος;
[/b]ΜΑ δεν απανταει υποκειμενικα ο καθενας τι δυσκολευει τον ιδιο ..προφανως σε ρωταει αν ειναι δυσκολος ο χειρισμος του διαδραστικου κι η απαντηση ειναι οχι ...δεν ειναι δυσκολος ο χειρισμος του..ειχα συμφοιτητρια που πραγματικα χωρις ιχνος υπερβολης στο μαθημα πληροφορικης δεν ηξερε να κλεισει και να ανοιξει τον υπολογιστη ..της λεγαμε πατα το κουμπι ..η ηταν πολυ ανασφαλης τι να πω, μου φαινοταν και μενα υπερβολικο...αλλα στις ομαδες που καναμε στο μαθημα ηταν η μονη που δεν πατουσε τιποτα και εβλεπε εμας τι καναμε..ε αυτη προφανως δεν εχει ιδεα ουτε πως αλλαζεις γραμματοσειρα στο word .δεν θα απαντησεις ομως με βαση τι μπορει να κανει αυτη αν σε ρωτησουν αν το word ειναι ευκολο στον χειρισμο του, αλλα βασει της λειτουργια του ιδιου του word.