0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σε όλους! Ο νομός στον οποίο εργάζομαι δεν διαθέτει πρόγραμμα. Μπορώ να δηλώσω διπλανό μου νομό ή απαγορεύεται κάτι τέτοιο;
Μερικές Δευτεροβάθμιες δεν έχουν βγάλει πρόγραμμα ακόμη για όλες τις ειδικότητες . Π.χ. η Δ.Δ. Δωδεκανήσου δεν έβγαλε ακόμη πρόγραμμα για ΠΕ02.
Μια ερώτηση και εγώ παρακαλώ. Πρέπει να συμπληρώσουμε αν την περίοδο της επιμόρφωσης ασκούμε διδακτικό έργο. Το πιθανότερο εγώ είναι να είμαι σε άδεια ανατροφής. Μαλιστα σε άλλο νομό από το Σχολείο υπηρέτησης. Προφανώς συμπληρώνω ότι δεν ασκώ; Επίσης αφού επιλέξουμε νομό έχει σειρά προτεραιότητας. Μπορώ να βάλω τους κωδικούς και σε διπλανούς νομούς αλλά η πρωτη επιλογή πρέπει να είναι στο νομό που επιλέξαμε πάνω πάνω ; Ευχαριστώ!
Marion σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο, μάλλον πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που με πειράζει είναι ότι τόσο καιρό δεν έδιναν το δικαίωμα στους αναπληρωτές να κάνουν το
Oι αιτησεις υποβαλλονται τωρα ηλεκτρονικα και η επιμορφωση θα διεξαχθει απο Σεπτεμβριο 2011 μεχρι Μαρτιο 2012 Αν καποιος δεν υποβαλλει αιτηση τωρα δεν μπορει να επιλεγει Το θεμα ειναι τι γινεται με αναπληρωτη εκπαιδευτικο οποιος δεν προσλαμβανεται μεχρι 15 Σεπτ 2011 που ληγει η Α φαση υποβολης των αιτησεων. Καθως επισης αν μπορει να κανει τωρα αιτηση καποιος ο οποιος ειναι σιγουρος για την προσληψη του ως αναπληρωτης του χρονου π.χ σειρα 3 στον πινακα αναπληρωτων Εχω στειλει μηνυμα για διευκρινησεις στο help desk αλλα απαντηση δεν πηρα Γιαυτο ηθελα τηλεφωνο να επικοινωνησω Ολοκληρο site ουτε ενα τηλεφωνο για επικοινωνια δεν βαλαν μην τυχον και τους ενοχλουν? Τι να πω
Το αξιοπεριεργο ειναι πως με το συνθηματικο και τοων κωδικο αναγνωρισης που εχω απο την πιστοποιηση Α επιπεδου μου βγαζει Λαθος κωδικος ή Αγνωστος χρηστης ενω στην εγκυκλιο αναφερει πως μπορουμε να μπουμε με τους κωδικους που μας δοθηκαν στην πιστοποιηση Α επιπεδου Τεσπα Αν μαθω νεοτερα απο helpdesk θα σας ενημερωσω