0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Έχω ακόμα μία ερώτηση. Λόγω αυξημένων προσόντων έχω σοβαρές πιθανότητες να προσληφθώ ως αναπληρωτής στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ. Το πιθανότερο όμως είναι να είμαι και αναπληρωτής σε κάποιο ΕΠΑΛ 2βάθμιας...Επιτρέπεται, αν μου "κάτσουν" οι ώρες (πρωί - απόγευμα), να μην παραιτηθώ από τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ?
Εάν το απότελεσμα είναι μεγαλυτερο από 1 στρογγυλοποιειται στο 1.
Παράθεση από: stayros στις Ιουλίου 15, 2007, 09:57:48 pm Εάν το απότελεσμα είναι μεγαλυτερο από 1 στρογγυλοποιειται στο 1.
Γεια σας,Στην φετινή εγκύκλιο για τους αναπληρωτές αναφέρεται η εξής επισήμανση:"ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΙΙ: Μετά την κατάρτιση και κύρωση των πινάκων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομισθίων, τροποποίηση της σειράς κατάταξης είναι επιτρεπτή μόνο στις περιπτώσεις, που οι υποψήφιοι αποκτήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του τριτέκνου ή αποκτήσουν πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή προσκομίσουν πιστοποιητικά ειδικών κατηγοριών (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) ή πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α΄ ή πιστοποιητικό χρόνου κτήσης πτυχίου."Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε εάν κάποιος έχει να προσκομίσει συμπληρωματικά ένα από τα έγγραφα που αναφέρει η παραπάνω επισήμανση τι πρέπει να κάνει;Επίσης, πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να οριστικοποιηθεί πλήρως ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών (πίνακας
Στο www.anaplirotes.gr αναφέρουν πως υπαρχουν οι πινακες αναπληρωτων με τα μορια του ΑΣΕΠ 2006 στο club των αναπληρωτων του pathfinder. Aν καποιος ειναι μελος στο club των αναπληρωτων του pathfinder ας μπει να μας ενημερωσει τι γινεται.. Αν καποιος εχει ηδη τον πινακα του ΠΕ04 και μπορει, ας μου τον στειλει στο quantic@pathfinder.gr. Ευχαριστω
Παράθεση από: quantic στις Ιουλίου 23, 2007, 04:56:50 pmΣτο www.anaplirotes.gr αναφέρουν πως υπαρχουν οι πινακες αναπληρωτων με τα μορια του ΑΣΕΠ 2006 στο club των αναπληρωτων του pathfinder. Aν καποιος ειναι μελος στο club των αναπληρωτων του pathfinder ας μπει να μας ενημερωσει τι γινεται.. Αν καποιος εχει ηδη τον πινακα του ΠΕ04 και μπορει, ας μου τον στειλει στο quantic@pathfinder.gr. ΕυχαριστωΝομίζω πως ό,τι αρχείο υπάρχει αφορά τους αναπληρωτές 2006-2007. Αν ωστόσο θες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αρχεία στη διεύθυνση http://clubs.pathfinder.gr/anaplirotes/283799?folder=74586.