0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irenead στις Μαΐου 06, 2011, 09:52:13 pmΣυναδελφοι θεωρω απαραδεκτο να αντιμετωπιστουν το ιδιο οι αποφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ με συναδελφους που θα παρακολουθησουν το εξαμηνιαιο προγραμμα.Τι ειμαστε δηλ.εμεις, κοροιδα που παρακολουθουμε την ΑΣΠΑΙΤΕ εναν χρονο τωρα,μακρια απο τα σπιτια μας και καποιοι αλλοι θα παρουν την παιδαγωγικη καταρτιση ανετα και χαλαρα?Εντωμεταξυ ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολα εισαγεσαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ.εμένα με ρώτησες συνάδελφε που τρέχω 5 χρόνια ωρομίσθιος με 400 ευρώ το μήνα ενώ ταυτόχρονα συντηρώ και το σπίτι μου με γυναίκα άνεργη αν έχω τα φράγκα να κάνω μεταπτυχιακό και να αποκτήσω δεύτερη ξένη γλώσσα για να μπω στην ΑΣΠΑΙΤΕ; Ούτε την προϋπηρεσία μου μετράνε, ούτε ο πατέρας μου είχε τα φράγκα να με σπουδάζει ως τα 30!Και ούτε με ρώτησαν ποτέ τι ξέρω για να με θεωρήσουν καλό παιδαγωγό η όχι!ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΓΊΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. επίσης όταν μαθαίνω πως ο κύριος υπουργός σε μια νύχτα "βαφτίζει" τμήμα πληροφορικής ως τμήμα που δίνει παιδαγωγική επάρκεια για να βολέψει την κόρη του, όταν μαθαίνω πως παλιότερα στην ΑΣΠΑΙΤΕ περνούσε το βύσμα, όταν υπάρχουν πλαστά πτυχία παιδαγωγικής επάρκειας εις βάρος μου στην κατάταξη στους πινάκες, τρελαίνομαι όταν ακούω τέτοιες απόψεις.ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ ΚΤΛ
Συναδελφοι θεωρω απαραδεκτο να αντιμετωπιστουν το ιδιο οι αποφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ με συναδελφους που θα παρακολουθησουν το εξαμηνιαιο προγραμμα.Τι ειμαστε δηλ.εμεις, κοροιδα που παρακολουθουμε την ΑΣΠΑΙΤΕ εναν χρονο τωρα,μακρια απο τα σπιτια μας και καποιοι αλλοι θα παρουν την παιδαγωγικη καταρτιση ανετα και χαλαρα?Εντωμεταξυ ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολα εισαγεσαι στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Παρακαλώ Marvel.