0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά αύριο έχει απεργία?Δε ξέρω,δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.
Ποιο σωματείο ωρομισθίων?Εδώ όλη η Ελλάδα κατέβασε ρολά και εσύ ασχολείσε με ένα σωματείο?
Είμαι ωρομίσθιος της πληροφορικής σε δημοτικό. Δεν θα απεργήσω αύριο, όχι γιατί βρίσκω άδικα τα αιτήματα των απεργών, ούτε για να μη χάσω τα 14 ευρώ που θα πάρω κάποτε ή τα χιλιοστά των μορίων. Απλά δεν θεωρώ ότι ανήκω σε κανένα σωματείο, άρα και η κίνησή μας πάει στο βρόντο. Προσωπικά ένα σωματείο ωρομισθίων μου θυμίζει κάτι "συλλόγους ληστευθέντων" που προκαλούν περισσότερο γέλιο παρά λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Αυτό γιατί όπως κάποιος δεν είναι δυνατόν να ληστεύεται σε μόνιμη βάση έτσι και κάποιος δεν είναι δυνατόν να εργάζεται με βασική απασχόληση την ωρομισθία. Και όσους ωρομίσθιους γνωρίζω υποαπασχολούνται και σε κάποια απογευματινή δουλειά (φροντιστήρια, ΙΕΚ, ιδιαίτερα), όπου δεν απεργεί ποτέ κανείς.
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαρτίου 19, 2008, 10:55:39 amΠοιο σωματείο ωρομισθίων?Εδώ όλη η Ελλάδα κατέβασε ρολά και εσύ ασχολείσε με ένα σωματείο?Και που κατέβασε η Ελλάδα ρολά ίδρωσε το αυτί κανενός; Πόσο μάλλον για τα σχολεία που εδώ που τα λέμε οι εκάστοτε κυβερνήσεις τρίβουν τα χέρια τους σε κάθε απεργία. Και χρήματα εξοικονομούν και η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίον των καθηγητών επειδή δεν έχουν που να στείλουν τα παιδιά τους και τα ιδιωτικά σχολεία αναβαθμίζονται καθώς και πολλά άλλα...
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.