0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί να κάνουμε ; Ή να πάμε να δώσουμε όσο γίνεται αξιοπρεπέστερα (και αυτό εξαρτάται κυρίως από την προετοιμασία μας) γνωρίζοντας και αποδεχόμενοι όλα τα προβλήματα και τις παραλείψεις του Διαγωνισμού ή να μην πάμε καθόλου και να ηρεμήσουμε . Τα υπόλοιπα είναι για να συζητάμε και να το παίζουμε επαναστάτες . Η αλήθεια είναι σκληρή,αλλά πρέπει να λέγεται...
ΠαράθεσηΦανταστειτε ποσο αγχος εχουμε κ ποσο σιγουροι θα νιωθουμε αν γραψουμε δεκεμβρη εμεις που τελιωσαμε πριν δυο μηνες περιπου...εγω μολις πηρα το πτυχιο μου και στο τσακ προλαβα να κανω αιτηση..αλλα δεν εχω ιδιαιτερο αγχος.. και νιωθω μια σιγουρια (σκοπευω να τους κοροιδεψω κι αυτους με επιτυχια!!)(βεβαια και η "αποτυχια" ειναι στο παιχνιδι)(παντως δεν τελειωσα κατι πριν απο δυο μηνες.. γιατι πολυ απλα δεν ειχα αρχισει κατι)
Φανταστειτε ποσο αγχος εχουμε κ ποσο σιγουροι θα νιωθουμε αν γραψουμε δεκεμβρη εμεις που τελιωσαμε πριν δυο μηνες περιπου...
εννοω αυτους που θα μας επιλεξουν.. που θετουν τα κριτηρια κλπ. (οι αλλοι ηταν οι του σχολειου, οι των Πανελληνιων και τελευταιοι και καλυτεροι οι του "πανεπιστημιου") το "κοροιδεψω" ειναι ευνοητο εε?(φυσικα οι θεσεις ειναι λιγες.. απλως εχω αποδειξει οτι εχω ταλεντο στην "κοροιδια" γι αυτο και η αισιοδοξια.. αν και ειναι επωδυνη για μενα αυτη η κοροιδια και η ολη διαδικασια..!!! )
Εγώ ξέρω ότι ,αν διοργανώναμε συλαλλητήρια διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, δε θα "κατέβαιναν" πρισσότεροι από 100 (συνολικά), γιατί οι οι υπόλοιποι θα...διάβαζαν...
Εξετάσεις δε δίνουν μόνο αυτοί που μόλις πήραν το πτυχίο τους και ίσως είναι αρκετοί. Εϊναι και αυτοί που έχουν περάσει και από τους προηγούμενους διαγωνισμους Ασέπ, έχουν δει πολλά πράγματα τα ματάκια τους και δυστυχώς συνεχίζουν να βλέπουν. Πιστεύω πως αυτός ο Ασέπ θα είναι χειρότερος και από τον προηγούμενο που ιδίως για τους φιλολόγους ήταν ένας παράλογος Ασέπ. Να θυμίσω στους συναδέλφους φιλολόγους ότι κάτι παρόμοιο ζήσαμε και στον προηγούμενο Ασέπ και κυρίως με τη φήμη λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις πως δε θα μπουν θέματα πολλαπλής επιλογης σε Ιστορία και Νέα. Είχε γίνει και τότε ένας χαμός, τελικά τα θέματα ήταν πολλαπλής επιλογής αλλά μας περιποιήθηκαν δεόντως με τις επιλογές τους.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω και εγώ για την οριστική ημερομηνία, καλό είναι να αντιδράσουμε και μάλιστα η επιστολή του συλλογου αδιορίστων είναι μια συλλογική μορφη διαμαρτυρίας. Αλήθεια,εκτός από τους φιλολόγους δεν καίει άλλες ειδικότητες αυτό το θεμα; Ελπίζω πως ναι, δε θέλω να πιστεύω πως είστε ικανοποιημενοι ή απλώς αδιάφοροι.
Παράθεση από: Stratilio στις Νοεμβρίου 18, 2008, 05:25:51 pmΕγώ ξέρω ότι ,αν διοργανώναμε συλαλλητήρια διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, δε θα "κατέβαιναν" πρισσότεροι από 100 (συνολικά), γιατί οι οι υπόλοιποι θα...διάβαζαν...μαλλον δεν θα σε δουμε σε πιθανη πορεια...καλη επιτυχια και καλο μετρημα μοριων.
οι νεωτεροι καλο θα ηταν να μας ακουσουν, γιατι εμεις εχουμε ηδη εγκλωβιστει στο παιχνιδι του ασεπ και των μοριων και ακομη παλευουμε. γιατι δεν μιλα κανεις για τους χιλιαδες επιτυχοντες που δινουν και ξαναδινουν? ακουστε μας: αυτο που ισχυει σημερα, δεν θα ισχυει αυριο.αυτη ειναι η πολιτικη του υπουργειου παιδειας.με εκτιμηση και χωρις καμια διαθεση να αντιπαρατεθω.