0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαι δε μας φτάνουν όλα αυτά ,έχουμε και τον Ματσαγγούρα που θα βάλει τα θέματα στα Παιδαγωγικά και έχει αδυναμία στις θεωρίες!Αχ θεε μου,τι τραβάμε!
με τι αγανακτουν οι συναδελφοι??το να ειναι κανεις αδιοριστος δε μου λεει κατι απο μονο του.. εξαλλου δε γινεται να χωρεσουν ολοι.. πώς να το κανουμε?(και μακαρι να ηταν ακομα αδιοριστοι οι περισσοτεροι καθηγηταδες που συναντησα στην καριερα μου)
Παράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 18, 2008, 06:07:14 pmποιοι κ γιατί ήταν τυχεροι όσοι διορίστηκαν με τον προηγούμενο ασεπ;; ( να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι απο αυτούς..). κανένας που έχει διαβάσει κ έχει υποστεί τη διαδικασία των εξετάσεων ασεπ δεν είναι τυχερός ( αν εξαιρέσουμε αυτους του 98 που τους πήραν όλους για να καθιερώσουν το θεσμό..)θεωρώ ότι είναι ασέβεια να χαρακτηρ τυχερό όποιον περνάει μέσω ασεπ , όταν δεκάδες καθημερινά βολεύονται με άλλους τρόπους..τώρα αν ο διαγωνισμός δυσκολεύει κάθε φορά κ περισσότερο, βρίσκουνε κ κάνουνε..τυχεροί είναι αυτοί που όταν τους ρωτάς τι διάβασες και πέρασες ;λένε ΤΙΠΟΤΑαπό τύχη...!Λές και η ειδική διδακτική γράφεται με τύχη..
ποιοι κ γιατί ήταν τυχεροι όσοι διορίστηκαν με τον προηγούμενο ασεπ;; ( να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι απο αυτούς..). κανένας που έχει διαβάσει κ έχει υποστεί τη διαδικασία των εξετάσεων ασεπ δεν είναι τυχερός ( αν εξαιρέσουμε αυτους του 98 που τους πήραν όλους για να καθιερώσουν το θεσμό..)θεωρώ ότι είναι ασέβεια να χαρακτηρ τυχερό όποιον περνάει μέσω ασεπ , όταν δεκάδες καθημερινά βολεύονται με άλλους τρόπους..τώρα αν ο διαγωνισμός δυσκολεύει κάθε φορά κ περισσότερο, βρίσκουνε κ κάνουνε..
με τι αγανακτουν οι συναδελφοι??το να ειναι κανεις αδιοριστος δε μου λεει κατι απο μονο του.. εξαλλου δε γινεται να χωρεσουν ολοι.. πώς να το κανουμε?