0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ το είχα πει.Αυτό που μας κάνουν λέγεται Mobbing και σηκώνει ομαδικές αγωγές
Maryvas, σχετικά με τις γνωστές πλέον σε όλους μας ημερομηνίες 20/12 - 21/12, πώς έμαθες; Πήρες απευθείας στο ΑΣΕΠ ή από κάποια άλλη "πηγή";
Ασχετο.Στις 20/12 είναι και οι εξετάσεις lower/proficiency του edexcel γραπτά-προφορικά. Κι εκεί χρειάζονται αρκετά εξεταστικά,επιτηρητές κτλ. Όλος ο κόσμος, μικροί-μεγάλοι θα εξετάζονται;
α τωρα καταλαβα γιατι μπερδευτηκες. δεν ημουν ξεκαθαρη. απλα εκανα αντιγραφη την προταση που εκανε απο πανω καποιος αλλος συναδελφος κ το μονο που εκανα ηταν να σχολιασω. την προταση που ειναι γραμμενη με λατινικους χαρακτηρες δεν την εγραψα εγω
παιδια, δεν ειμαι καθολου καλα. μιλουσα λοιπον με δικο μου δικηγορο και μου ειπε "μπορεις να τους κανεις αγωγη για ψυχικη οδυνη". δεν κανω πλακα, θα την κανω. του ανεφερα επισης οτι μας απαντησαν ειρωνικα και αναλγητα οτι δεν υπαρχει νομος που να τους υποχρεωνει να μας ενημερωσουν εγκαιρα και μου ειπε υπαρχει ομως η αρχη ασφαλειας του πολιτη (κατι τετοιο, ειμαι και συγχισμενη...) και δεν ειναι ετσι οπως τα λενε! η κοπελα που ανεφερε το mobbing μπορει να μας το εξηγησει, μηπως και λεμε το ιδιο πραγμα;η ψυχολογικη μου κατασταση ειναι αυτη: