0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DOG στις Νοεμβρίου 24, 2008, 08:45:17 pm1 προταση ακομα:να μην απαντησει ο υπουργος στη βουλη,αλλα στη στιγμη της αληθειας!να μαστε σιγουροι οτι δε θα μας κοροιδεψει παλι....Συγγνώμη dog, αλλά διαφωνώ. Λες να μασήσει ένας πολιτικός με τον ανιχνευτή ψεύδους; Σα να το βλέπω μπροστά μου..- Πες μας Ευριπίδη, υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα αδιόριστοι εκπαιδευτικοί;-
1 προταση ακομα:να μην απαντησει ο υπουργος στη βουλη,αλλα στη στιγμη της αληθειας!να μαστε σιγουροι οτι δε θα μας κοροιδεψει παλι....
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 24, 2008, 05:43:20 pmρε παιδια συγγνωμη, αλλα με την επικοινωνια που ειχε το ασεπ με τη χρυσουλα εγω καταλαβα οτι στην ουσια δεν προλαβαινουν δεκεμβρη. εσεις τι καταλαβατε?Και εγώ αυτό κατάλαβα. Αλλα στην Ελλάδα ζούμε. Τα πάντα παίζονται. Θέλουν να ανακοινώσουν την ημερομηνία 10 μέρες πριν τον διαγωνισμό, ε; Εγώ θα έλεγα να τον ανακοινώσουν 10 ώρες πριν. ASEP FEAR FACTOR RELOADED. Οι φερέλπιδες εκπαιδευτικοί καλούνται να ξεπεράσουν το άγχος και το φόβο μπροστά στο άγνωστο και υποχρεούνται να βρίσκονται σε επιφυλακή για τον επόμενο μήνα. Το σύνθημα θα δοθεί με ανακοίνωση μέσω του τύπου. Όσοι συνάδελφοι καταφέρουν να φτάσουν εγκαίρως στα εξεταστικά κέντρα θα αποκτήσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην επόμενη φάση. Όσοι καταφέρουν και διατηρήσουν τις αισθήσεις τους μετά την μετάδοση των θεμάτων θα ξεδιπλώσουν με απαράμιλλη χάρη τις ικανότητές τους στη παπαγαλία και απομνημόνευση ασήμαντων λεπτομερειών, ήγουν τι χρώμα είχε ο χαρτοφύλακας του Άτσεσον και τι περιλάμβανε η οικοσκευή του Πατσίφικο που καταστράφηκε στις ταραχές... Οι ανώτερες διάνοιες που θα ξεπεράσουν και αυτή τη δοκιμασία με επιτυχία θα κληθούν να συμμετάσχουν στην τελευταία και πιο δύσκολη δοκιμασία του παιχνιδιού: Την μακρά αναμονή βαθμολόγησης των γραπτών. Οι συνάδελφοι καλούνται να περάσουν τις 3 φάσεις της τελευταίας δοκιμασίας: Απόγνωση, θυμός και αδιαφορία καθώς το μυστικό ιερατείο των βαθμολογητών θα αποφασίζουν για την τύχη τους. 480 από τις 20.000 κολασμένων θα γλιτώσουν από το λοιμοκαθαρτήριο και θα ανέβουν στον πάνω κόσμο. Για τους υπόλοιπους, την χυδαία και ανάξια μάζα των αμόρφωτων που είχαν το θράσος να διεκδικήσουν στοιχειώδη δικαιώματα όπως αυτό της εργασίας που τα "παλαιομοδίτικα" Συντάγματα κατοχύρωναν, η τύχη τους θα κριθεί με την πρόσθεση, αφαίρεση, διαίρεση μορίων, εμπειρίας και δε συμμαζεύεται. Μόνο που από τις πράξεις αυτές μένει πάντοτε ένα "υπόλοιπο" ξενυχτιών, αγωνίας, ψυχολογικού αδιεξόδου, μιζέριας και ελπίδας για καλύτερες μέρες που δεν χωράει σε κανέναν αριθμό. Όσο υπάρχουν άνθρωποι προσβεβλημένοι από την ανίατη ασθένεια της ελπίδας και αγωνιστικότητας, αυτό το υπόλοιπο θα μένει και θα μεγαλώνει για να χαλάει τις μαθηματικές στρογγυλοποιήσεις του κάθε πολιτικάντη δελαπατρίδη που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία στο Υπουργείο Παιδείας. Είμαι αισιόδοξος. Η ημερομηνία θα αλλάξει. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν και τα μυαλά.
ρε παιδια συγγνωμη, αλλα με την επικοινωνια που ειχε το ασεπ με τη χρυσουλα εγω καταλαβα οτι στην ουσια δεν προλαβαινουν δεκεμβρη. εσεις τι καταλαβατε?
(για να μην θυμηθω και κατι αλλα εμποδια οπως κατι Γεωργατζογλου στη σχολη που εβαζαν στην εξεταστικη -7(μειον 7) ετσι επειδη τους την καπνισε να μας κοψουν......δεν μας φταναν τα προβληματα μας....
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Νοεμβρίου 24, 2008, 09:15:32 pm(για να μην θυμηθω και κατι αλλα εμποδια οπως κατι Γεωργατζογλου στη σχολη που εβαζαν στην εξεταστικη -7(μειον 7) ετσι επειδη τους την καπνισε να μας κοψουν......δεν μας φταναν τα προβληματα μας....Φιλολογία Αθήνας; Εννοείς τον γνωστό και μη εξαιρετέο φωστήρα της Φιλολογίας Γεωργαντζόγλου που στο πρώτο μάθημα του πρώτου εξαμήνου (Θουκ. έκανε νομίζω) ανακοίνωνε ότι το 70% των φοιτητών του εξαμήνου έχουν ήδη κοπεί στο μάθημά του πριν να δώσουν καν εξετάσεις; Χαχα, τι μου θύμισες τώρα!!
Στα Αρχαία ΕλληνικάΑΛΕΞΑΝΤΕΡ : 4 λάθη στα 10 !!! (4,5,6,10 ερώτηση)ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ (Τα Νέα) : 4 λάθη στα 10!!! (4,5,6,10 ερώτηση)ΨΑΧΟΥΛΙΑΣ (Ελ. Τύπος) : 3 λάθη στα 10 (4,6,8 ερώτηση)Έθνος : 2 λάθη στα 10 (6,9 ερώτηση)Ελευθεροτυπία : 1 λάθος (10 ερώτηση)ΜΠΟΝΙΑΣ : 1 λάθος (10 ερώτηση)Στα Νέα ΕλληνικάΨΑΧΟΥΛΙΑΣ (Ελ. Τύπος) : 6 λάθη στα 30 !!! (5,9,11,22,26,29 ερώτηση)Έθνος : 5 λάθη στα 30 (5,13,15,26,29 ερώτηση)Άλφα
Στο ένθετο του αυριανού "Ελέυθερου Τύπου", "