0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 28, 2008, 11:51:28 amΠαράθεση από: ΤΕΤΑ στις Νοεμβρίου 28, 2008, 10:52:31 amΚαλημέρα,να ρωτήσω κάτι: πότε θα ανακοινωθεί ο πίνακας αποκλειομένων από το ΑΣΕΠ και τα εξεταστικά κέντρα; Ξέρει κανείς τίποτα;τετα μου γιατι αγχωνεσαι? σαββατο 20 δεκεμβριου δινουμε, την παρασκευη στις 19 μπορει να φιλοτιμηθουν να βγαλουν τα εξεταστικα κεντρα. α οσο για τους αποκλειομενους θα δωσεις πρωτα, θα εισαι στους διοριστεους κ μετα θα σου πουν οτι συγγνωμη αλλα ειστε αποκλειομενη γιατι η αιτηση σας ηταν ανυπογραφη....... maryvas,μιλάς με ένα άτομο που το άγχος είναι η δεύτερη φύση του. γενικά σε διαγωνισμούς και όλα τα συναφή με πιάνει πανικός. Νομίζω ότι δεν έχω κάνει σωστά την αίτηση και τα τοιαύτα. να σου πω δε ότι φέτος και ενώ έχω παραδώσει την αίτηση στη δευτεροβάθμια και πηγαίνω στο σπίτι μου, θυμάμαι ότι δεν έχω βάλει υπογραφή στην πίσω σελίδα της αίτησης. μιλάμε για επιφοίτηση. γυρνάω στην δευτεροβάθμια σε έξαλλη κατάσταση και ζητάω να το διορθώσω. ευτυχώς που η συνάδελφος εκεί ήταν πολύ ευγενική. πράγματι είχα ξεχάσει να υπογράψω αυτό το τμήμα της αίτησης και με την ευκαιρία την έλεγξα και άλλες τέσσερις φορές και μετά έφυγα. άσε που όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τρελλαθεί με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, γιατί φέτος ζητούσαν αναλυτική βαθμολογία για το μεταπτυχιακό και ήμουν σε αναβρασμό μέχρι να επικοινωνήσω με το παν/μιο μου στην Αγγλία να τους στείλω φαξ με τα δικαιολογητικά και να τους εκλιπαρώ να μου το έχουν έτοιμο μέσα σε μια εβδομάδα και να το περιμένω με το ταχυδρομείο. είχα φθάσει να ελέγχω την ταχυδρομική μου αλληλογραφία κάθε δύο ώρες. αφού με είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι γείτονες!!!.τι να πω είμαι κλασσική περίπτωση ασεποειδούς, όπωσ είχε γράψει και ένας συνάδελφος πολύ επιτυχημένα.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Νοεμβρίου 28, 2008, 10:52:31 amΚαλημέρα,να ρωτήσω κάτι: πότε θα ανακοινωθεί ο πίνακας αποκλειομένων από το ΑΣΕΠ και τα εξεταστικά κέντρα; Ξέρει κανείς τίποτα;τετα μου γιατι αγχωνεσαι? σαββατο 20 δεκεμβριου δινουμε, την παρασκευη στις 19 μπορει να φιλοτιμηθουν να βγαλουν τα εξεταστικα κεντρα. α οσο για τους αποκλειομενους θα δωσεις πρωτα, θα εισαι στους διοριστεους κ μετα θα σου πουν οτι συγγνωμη αλλα ειστε αποκλειομενη γιατι η αιτηση σας ηταν ανυπογραφη.......
Καλημέρα,να ρωτήσω κάτι: πότε θα ανακοινωθεί ο πίνακας αποκλειομένων από το ΑΣΕΠ και τα εξεταστικά κέντρα; Ξέρει κανείς τίποτα;
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Νοεμβρίου 28, 2008, 12:35:59 pmΠαράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 28, 2008, 11:51:28 amΠαράθεση από: ΤΕΤΑ στις Νοεμβρίου 28, 2008, 10:52:31 amΚαλημέρα,να ρωτήσω κάτι: πότε θα ανακοινωθεί ο πίνακας αποκλειομένων από το ΑΣΕΠ και τα εξεταστικά κέντρα; Ξέρει κανείς τίποτα;τετα μου γιατι αγχωνεσαι? σαββατο 20 δεκεμβριου δινουμε, την παρασκευη στις 19 μπορει να φιλοτιμηθουν να βγαλουν τα εξεταστικα κεντρα. α οσο για τους αποκλειομενους θα δωσεις πρωτα, θα εισαι στους διοριστεους κ μετα θα σου πουν οτι συγγνωμη αλλα ειστε αποκλειομενη γιατι η αιτηση σας ηταν ανυπογραφη....... Mην αγχωνεσαι...το περνάμε όλοι λιγο-πολύ αυτό το στάδιο...ανήκει και αυτό στα παρεπόμενα του ΑΣΕΠ...Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά...maryvas,μιλάς με ένα άτομο που το άγχος είναι η δεύτερη φύση του. γενικά σε διαγωνισμούς και όλα τα συναφή με πιάνει πανικός. Νομίζω ότι δεν έχω κάνει σωστά την αίτηση και τα τοιαύτα. να σου πω δε ότι φέτος και ενώ έχω παραδώσει την αίτηση στη δευτεροβάθμια και πηγαίνω στο σπίτι μου, θυμάμαι ότι δεν έχω βάλει υπογραφή στην πίσω σελίδα της αίτησης. μιλάμε για επιφοίτηση. γυρνάω στην δευτεροβάθμια σε έξαλλη κατάσταση και ζητάω να το διορθώσω. ευτυχώς που η συνάδελφος εκεί ήταν πολύ ευγενική. πράγματι είχα ξεχάσει να υπογράψω αυτό το τμήμα της αίτησης και με την ευκαιρία την έλεγξα και άλλες τέσσερις φορές και μετά έφυγα. άσε που όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τρελλαθεί με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, γιατί φέτος ζητούσαν αναλυτική βαθμολογία για το μεταπτυχιακό και ήμουν σε αναβρασμό μέχρι να επικοινωνήσω με το παν/μιο μου στην Αγγλία να τους στείλω φαξ με τα δικαιολογητικά και να τους εκλιπαρώ να μου το έχουν έτοιμο μέσα σε μια εβδομάδα και να το περιμένω με το ταχυδρομείο. είχα φθάσει να ελέγχω την ταχυδρομική μου αλληλογραφία κάθε δύο ώρες. αφού με είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι γείτονες!!!.τι να πω είμαι κλασσική περίπτωση ασεποειδούς, όπωσ είχε γράψει και ένας συνάδελφος πολύ επιτυχημένα.ωχ, τι είπες τώρα; Δεν θυμάμαι αν έβαλα υπογραφή σε ένα από τα φύλλα της αίτησης Ελπίζω να μη γίνε καμιά στραβή
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 28, 2008, 11:51:28 amΠαράθεση από: ΤΕΤΑ στις Νοεμβρίου 28, 2008, 10:52:31 amΚαλημέρα,να ρωτήσω κάτι: πότε θα ανακοινωθεί ο πίνακας αποκλειομένων από το ΑΣΕΠ και τα εξεταστικά κέντρα; Ξέρει κανείς τίποτα;τετα μου γιατι αγχωνεσαι? σαββατο 20 δεκεμβριου δινουμε, την παρασκευη στις 19 μπορει να φιλοτιμηθουν να βγαλουν τα εξεταστικα κεντρα. α οσο για τους αποκλειομενους θα δωσεις πρωτα, θα εισαι στους διοριστεους κ μετα θα σου πουν οτι συγγνωμη αλλα ειστε αποκλειομενη γιατι η αιτηση σας ηταν ανυπογραφη....... Mην αγχωνεσαι...το περνάμε όλοι λιγο-πολύ αυτό το στάδιο...ανήκει και αυτό στα παρεπόμενα του ΑΣΕΠ...Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά...maryvas,μιλάς με ένα άτομο που το άγχος είναι η δεύτερη φύση του. γενικά σε διαγωνισμούς και όλα τα συναφή με πιάνει πανικός. Νομίζω ότι δεν έχω κάνει σωστά την αίτηση και τα τοιαύτα. να σου πω δε ότι φέτος και ενώ έχω παραδώσει την αίτηση στη δευτεροβάθμια και πηγαίνω στο σπίτι μου, θυμάμαι ότι δεν έχω βάλει υπογραφή στην πίσω σελίδα της αίτησης. μιλάμε για επιφοίτηση. γυρνάω στην δευτεροβάθμια σε έξαλλη κατάσταση και ζητάω να το διορθώσω. ευτυχώς που η συνάδελφος εκεί ήταν πολύ ευγενική. πράγματι είχα ξεχάσει να υπογράψω αυτό το τμήμα της αίτησης και με την ευκαιρία την έλεγξα και άλλες τέσσερις φορές και μετά έφυγα. άσε που όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τρελλαθεί με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, γιατί φέτος ζητούσαν αναλυτική βαθμολογία για το μεταπτυχιακό και ήμουν σε αναβρασμό μέχρι να επικοινωνήσω με το παν/μιο μου στην Αγγλία να τους στείλω φαξ με τα δικαιολογητικά και να τους εκλιπαρώ να μου το έχουν έτοιμο μέσα σε μια εβδομάδα και να το περιμένω με το ταχυδρομείο. είχα φθάσει να ελέγχω την ταχυδρομική μου αλληλογραφία κάθε δύο ώρες. αφού με είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι γείτονες!!!.τι να πω είμαι κλασσική περίπτωση ασεποειδούς, όπωσ είχε γράψει και ένας συνάδελφος πολύ επιτυχημένα.