0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα πω το εξής.Όλοι έχουμε αγωνία, έχουμε ύλη να βγάλουμε κτλ κτλ. Προσωπικά όμως δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα να καίγεται, να εξεγείρεται κι εγώ να κάθομαι στο διαβασματάκι μου.Επιλέγω το δρόμο κι όχι την ησυχία μου, μια και οι εξετάσεις ούτως ή άλλως έιναι σε 11 μερες..ότι διάβασα διάβασα,δε με απασχολεί πλεον(αυτα περι ευσεβών πόθων). Και αφήνω τους φιλόσοφους να φιλοσοφούν μέσα στο γυάλινο κλουβί τους. Καλή σας μέρα κύριοι.
Συνάδελφοι, στις τελευταίες οδηγίες αναφέρει κάτι για κωδικό υποψηφίου κλπ.. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θ' ανακοινωθούν με το σύστημα που ισχύει στις πανελλήνιες; Ακούγεται ενδιαφέρον αν είναι έτσι... Μόνο εμείς οι ίδιοι θα ξέρουμε ακριβώς τι γράψαμε.
Παράθεση από: tihea στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:19:56 pmΣυνάδελφοι, στις τελευταίες οδηγίες αναφέρει κάτι για κωδικό υποψηφίου κλπ.. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θ' ανακοινωθούν με το σύστημα που ισχύει στις πανελλήνιες; Ακούγεται ενδιαφέρον αν είναι έτσι... Μόνο εμείς οι ίδιοι θα ξέρουμε ακριβώς τι γράψαμε.Τι κωδικο υποψηφιου; Απο που τον βρισκουμε; Χρειαζεται στην εξεταση;
Παράθεση από: jimmouras στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:30:20 pmΠαράθεση από: tihea στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:19:56 pmΣυνάδελφοι, στις τελευταίες οδηγίες αναφέρει κάτι για κωδικό υποψηφίου κλπ.. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θ' ανακοινωθούν με το σύστημα που ισχύει στις πανελλήνιες; Ακούγεται ενδιαφέρον αν είναι έτσι... Μόνο εμείς οι ίδιοι θα ξέρουμε ακριβώς τι γράψαμε.Τι κωδικο υποψηφιου; Απο που τον βρισκουμε; Χρειαζεται στην εξεταση;Θα μας τον δώσουν την ημέρα των εξετάσεων. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες.
Παράθεση από: tihea στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:33:20 pmΠαράθεση από: jimmouras στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:30:20 pmΠαράθεση από: tihea στις Ιανουαρίου 21, 2009, 08:19:56 pmΣυνάδελφοι, στις τελευταίες οδηγίες αναφέρει κάτι για κωδικό υποψηφίου κλπ.. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θ' ανακοινωθούν με το σύστημα που ισχύει στις πανελλήνιες; Ακούγεται ενδιαφέρον αν είναι έτσι... Μόνο εμείς οι ίδιοι θα ξέρουμε ακριβώς τι γράψαμε.Τι κωδικο υποψηφιου; Απο που τον βρισκουμε; Χρειαζεται στην εξεταση;Θα μας τον δώσουν την ημέρα των εξετάσεων. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες.Που θα τις βρω;
Δε θέλω να είμαι καχύποπτη και κακοπροαίρετη, αλλά γιατί εμένα δε μ΄αρέσει καθόλου αυτό το "κανένας άλλος δε θα ξέρει τί γράψαμε"; ...μήπως γιατί κι εμείς δε θα ξέρουμε τί έγραψαν όλοι οι άλλοι;;;!!Μέχρι τώρα μπορούσες να δεις π.χ. πώς έγραψε ο πρώτος και πώς ο τελευταίος διοριστέος, πού κινήθηκαν οι βάσεις με άλλα λόγια, και μπορούσες να τσεκάρεις ( λέω εγώ τώρα...) ότι όλοι αυτοί που διορίζονται έχουν γράψει καλύτερα από σένα!Τώρα να υποθέσω ότι θα πρέπει απλά να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στο αδιάβλητο του συστήματος...