0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην αίτηση για απόσπαση βάζεις δικαιολογητικά που έχουν σχέση με τους λόγους που ζητάς απόσπαση...οικογενειακή κατάσταση,λόγους υγείας... Από την άλλη αν δεν έχεις κατι τετοιο, δε βάζεις τίποτε. Τουλάχιστον εγώ οταν ειχαν κανει αιτηση ,αλλά δεν ειχα αλλους λόγους περαν του ότι επιθυμουσα να επιστρέψω σπίτι μου ...δεν έβαλα κάτι αλλο.
Κοίτα πάει και καιρός...το παράτησα το σπορ πια και κάθομαι και υπηρετώ τις θέσεις μου,αφού δεν μου κάθεται ουτε μετάθεση ουτε απόσπαση. Θυμαμαι πως ειχα βαλει το πιστοποιητικό εντοπιότητας . Από εκει και πέρα αν εχεις κάποιο μεταπτυχιακο κτλ... μπορεις να χρησιμποιήσεις κι αυτο. Οτιδήποτε μπορεις να χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία καντο.
Καλό Πάσχα και από μένα. Εγώ πρόκειται (Θεού θέλοντος και Διαμαντοπούλου επιτρέποντος) να διοριστώ το Σεπτέμβρη. Είμαι β' φάση ΠΕ60. Ο άνδρας μου είναι ένστολος. Τα χαρτιά για απόσπαση θα τα καταθέσω όταν ανακοινωθεί ο διορισμός, ή υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που πρέπει. Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Παιδιά καταρχήν, Καλό Πάσχα σε όλους.....Κατά Δεύτερον βλέπω ότι συζητάτε για αποσπάσεις... Να ρωτήσω κάτι γενικό. Ξέρουμε πότε περίπου θα βγει η προκήρυξη για να κάνουμε τα χαρτιά μας για απόσπαση? Αυτές οι αποσπάσεις θα είναι για τη νέα σχολική χρονιά... 2010-2011...