0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Thomas72 στις Απριλίου 21, 2010, 04:21:35 pmΡε παιδια παιζουν με τα νευρα μας; ποτε θα γνωριζουμε με τι ορους θα γινουν οι φετινες αποσπασεις; μετα τις 30 που θα ληξει η προθεσμια καταθεσης; θα ισχυει η οχι η υπηρετηση της οργανικης σε γραφειο;.... πηρε κανενας τηλεφωνο το υπουργειο;Στο Υπουργείο δε γνωρίζει κανείς. Αυτό θα το μάθουμε όταν η Διαμαντοπούλου δημοσιοποιήσει το Πολυνομοσχέδιο για την παιδεία.Όπως γράφει σήμερα η esos αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε υπομονή.
Ρε παιδια παιζουν με τα νευρα μας; ποτε θα γνωριζουμε με τι ορους θα γινουν οι φετινες αποσπασεις; μετα τις 30 που θα ληξει η προθεσμια καταθεσης; θα ισχυει η οχι η υπηρετηση της οργανικης σε γραφειο;.... πηρε κανενας τηλεφωνο το υπουργειο;
Παράθεση από: greeker στις Απριλίου 21, 2010, 01:20:51 pmΠαράθεση από: μαργα στις Απριλίου 21, 2010, 12:12:57 pmτι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!καλα περυσι υποτιθεται δεν πηραν αποσπαση ολοι οσοι ειχαν 2 παιδια με εντολη υπουργου?Οχι. Μαλιστα σπανιως συνεβη κατι τετοιο τα τελευταια χρονια, με εξαιρεση το σχολικο ετος 2008 - 2009 για το οποιο ο τοτε υπουργος Παιδειας Ε. Στυλιανιδης εδωσε εντολη να ικανοποιηθουν ολες οι αποσπασεις εκπαιδευτικων με 2 τεκνα και ανω.
Παράθεση από: μαργα στις Απριλίου 21, 2010, 12:12:57 pmτι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!καλα περυσι υποτιθεται δεν πηραν αποσπαση ολοι οσοι ειχαν 2 παιδια με εντολη υπουργου?
τι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι, το τηλέφωνο καλούσε αλλά δεν το σηκώναν. Τους έπιασα να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο αλλά στον κόσμο που ζητάει διευκρινήσεις τον έχουν συνδέσει, άσε να μην το πω καλύτερα. με....Κάιρο !! Και όπως είπε ένας συνάδερφος πάρτε κανένα τηλέφωνο, και ο υπάλληλος θέλει λίγο φοβέρα τσαμπουκα θελουν για να συνελθουν και να καταλαβουν οτι ειναι υποχρεωμενοι να σηκωνουν το τηλεφωνο και να απαντουν. εμεις τους πληρωνουμε....
Συνάδελφοι,εγώ πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και ρώτησα τι θα γίνει με αποσπάσεις σε φορείς... αν δηλαδή ισχύει η μοριοδότηση που ίσχυε, αν όχι, αν μετράει η υπηρέτηση στο φορέα σαν θητεία στην οργανική και άλλα τέτοια που δε θέλει κανένας να αποσαφηνίσει...Μου είπαν ότι δε ξέρουν και ότι όπως η υπουργός είπε θα καθοριστούν όλα αυτά στο πολυνομοσχέδιο. και όταν ρώτησα και γω τι θα κάνω που θέλω να κάνω τώρα αίτηση και πρέπει να ξέρω, και πως μπορεί μια εγκύκλιος να βασιστεί σε νομοθεσία που δεν υπάρχει μου είπαν "Συνάδελφε, έτσι αποφάσισε η υπουργός και αυτό υπέγραψε... ότι άλλο είναι περιττό"Δηλαδή αποφασίζουμε και διατάζουμε έτσι??? Ρε είμαστε σοβαροί, δε ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ....Δε θέλουμε να σας πούμε για να κάνετε λιγότερες αιτήσεις και έτσι και λιγότερες θα έχω να αξιολογήσω αλλά και να ικανοποιήσω... Όσο για αυτό που είπε ο συνάδελφος apinf για αποχή από τη διαδικασία αιτήσεων, νομίζω ότι κάποιοι απο εμάς που έχουν ανάγκη την απόσπαση (ιοκογενειακοί λόγοι, υγείας και άλλα πολλά) θα κάνουν την αίτηση τους ρισκάρωντας και ότι γίνει!!!Τώρα το πώς νομικά μπορεί να στέκει μια εγκύκλιος η οποία βασίζεται σε νομοθεσία που δεν υπάρχει είναι ένα άλλο τσουχτερό θέμα...
Παράθεση από: zeroout στις Απριλίου 22, 2010, 09:06:54 amΣυνάδελφοι,εγώ πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και ρώτησα τι θα γίνει με αποσπάσεις σε φορείς... αν δηλαδή ισχύει η μοριοδότηση που ίσχυε, αν όχι, αν μετράει η υπηρέτηση στο φορέα σαν θητεία στην οργανική και άλλα τέτοια που δε θέλει κανένας να αποσαφηνίσει...Μου είπαν ότι δε ξέρουν και ότι όπως η υπουργός είπε θα καθοριστούν όλα αυτά στο πολυνομοσχέδιο. και όταν ρώτησα και γω τι θα κάνω που θέλω να κάνω τώρα αίτηση και πρέπει να ξέρω, και πως μπορεί μια εγκύκλιος να βασιστεί σε νομοθεσία που δεν υπάρχει μου είπαν "Συνάδελφε, έτσι αποφάσισε η υπουργός και αυτό υπέγραψε... ότι άλλο είναι περιττό"Δηλαδή αποφασίζουμε και διατάζουμε έτσι??? Ρε είμαστε σοβαροί, δε ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ....Δε θέλουμε να σας πούμε για να κάνετε λιγότερες αιτήσεις και έτσι και λιγότερες θα έχω να αξιολογήσω αλλά και να ικανοποιήσω... Όσο για αυτό που είπε ο συνάδελφος apinf για αποχή από τη διαδικασία αιτήσεων, νομίζω ότι κάποιοι απο εμάς που έχουν ανάγκη την απόσπαση (ιοκογενειακοί λόγοι, υγείας και άλλα πολλά) θα κάνουν την αίτηση τους ρισκάρωντας και ότι γίνει!!!Τώρα το πώς νομικά μπορεί να στέκει μια εγκύκλιος η οποία βασίζεται σε νομοθεσία που δεν υπάρχει είναι ένα άλλο τσουχτερό θέμα...Προφανώς...όπως τα λες είναι, συνάδελφε!!Έχουμε πλεον ξεπεράσει τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που ξεχωρίζει την απόλυτη ηλιθιότητα από τον απόλυτο δόλο...και βρισκόμαστε πλεόν στο χωρίο του απροκάλυπτου και απόλυτου δόλου...Μιλάμε πλέον περί στησίματος ανοικτής παγίδας, δοκάνου...100% παρανόμως στημένου,με περισή φροντίδα επιμελημένου, κατασκευασμένου έτσι ώστε να απομακρύνει κόσμο και να κόψει τα πόδια όποιων το πλησιάσουν ...Εκτός από το Νέο Σχολείο, εγώ πάντως θα αποκτήσω και δεύτερο "φυσικό" χώρο πολύ σύντομα απ'ότι βλέπω... όπου θα συχνάζω έστω και κουτσός προκειμένου να πάρω πίσω το κομμένο μου πόδι, το οποίο και δικαιούμαι βάσει ισχύοντος Νόμου...Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα...Τα καλύτερα έρχονται...Free Tip: Ψάξτε τί ακριβώς έγινε μόνο την 1η ημέρα που μπήκαν οι υπόλοιπες χώρες στο ΔΝΤ... Αυτά δεν τα γράφουν οι εφημερίδες, ούτε τα παίζουν τα κανάλια...
Μην τρομάζετε τον κόσμο, ειναι ντροπή αυτο που κάνουν μερικοι. Ναι ειναι δύσκολα τα πραγματα, αλλα δεν εχει μιλησει κανεις για απολυσεις εκπαιδευτικων. Ακου λεει, οι δοκιμοι ειναι υπο διαπραγματευση!! Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει, μην αναστατωνετε οικογενειαρχες χωρις λογο. Αυτη την δυσκολη ωρα η προβοκατσια ειναι το λιγοτερο που θελουμε!!