0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι να διατυπώσω δύο απορίες θέλω. Είμαι νεοδιόριστος σε νησί του Αιγαίου και δεν πήρα μετάθεση. Σκέφτομαι να ζητήσω απόσπαση για Μακεδονία. Τον Αύγουστο ήμουν σε διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τοποθετήθηκα σε σχολείο. Προφανώς οργανική δεν έχω και τον Μάϊο που θα ζητήσω πάλι τοποθέτηση σε σχολείο, ενδεχομένως να αποκτήσω οργανική. Αν η απόσπαση μου σε σχολείο ικανοποιηθεί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψω μετά από ένα χρόνο στο νησί για να υπηρετήσω την οργανική??? Το Νοέμβριο του 2010 δε θα μπορώ να ζητήσω μετάθεση με τα 10 μόρια τα φετινά σύν τα μόρια του σχολείου της απόσπασης?
Αρχικά πρέπει να τονίσουμε ότι την οργανική σου θέση την υπηρετείς και μέσω της απόσπασή σου σε φορέα της εκπαίδευσης... Κατά δεύτερον, η απόσπαση σε φορείς της εκπαίδευσης παίρνεις τα μόρια της πλησιέστερης σχολικής μονάδας, εκτός από Γραφεία, Δευτεροβάθμιες και Υπουργείο που δίνει +2 μόρια εξτρά! Άρα όχι της οργανικής σου!Φυσικά όλα αυτά ισχύουν αν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, αλλιώς....................
για να δούμε .....θα ξεκαθαριστεί σήμερα το θέμα του αν χρωστάμε την οργανικη μας σε περίπτωση απόσπασης σε φορέα ή στο Υπουργείο;
Παράθεση από: bluebell στις Απριλίου 26, 2010, 12:41:15 pmγια να δούμε .....θα ξεκαθαριστεί σήμερα το θέμα του αν χρωστάμε την οργανικη μας σε περίπτωση απόσπασης σε φορέα ή στο Υπουργείο;Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο βρε παιδιά;; Δεν την χρωστάμε
Παράθεση από: mac190604 στις Απριλίου 26, 2010, 12:45:59 pmΠαράθεση από: bluebell στις Απριλίου 26, 2010, 12:41:15 pmγια να δούμε .....θα ξεκαθαριστεί σήμερα το θέμα του αν χρωστάμε την οργανικη μας σε περίπτωση απόσπασης σε φορέα ή στο Υπουργείο;Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο βρε παιδιά;; Δεν την χρωστάμεΌχι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Περίμενε να δούμε το τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου.