0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vama s ευχαριστω που απαντησες σημερα εφαγα κεραμυδαθα τα πω παλι ελπιζω πιο ηρεμα αυτη τη φοραεπαιρνα συνεχεια στη Δευτεροβαθμια για να δω ποτε κανουν αιτηση για αποσπαση εντος εντος Πυσδεκαθε βδομαδα μια φορα τηλειμαι ακομη σπιτι σε αδεια ανατροφης και καποια θεματα δεν τα προλαβαινω συνεχεια οχι ακομη και οχι δε γινεται με τις αλλες αποσπασεις αυτη η αιτηση ειναι ξεχωριστηαυριο θα στειλω την αιτηση τοποθετησεις αυριο ξεκινουννα βγουν λεει αυτα και μετα θα κανουν για αποσπασεις εντος ΠΥΣΔΕλες δηλαδη να εγινε λαθος το συζητησα και ειπα στο κοριτσι οτι μια παλαιοτερη χρονια που πηρα την ιδια αποσπαση το εμαθα μεσα Αυγουστου και 1 Σεπτεμβρη ημουν στον αγιασμο στο σχολειο που επελεξα κανονικακαλα αν μου λεγαν απο τωρα τουλαχιστον οτι θα την παρωειναι πολυ περιπλοκο οπως λεω και παραπανωμηπως να παρω απο τωρα ανευ αποδοχων γιατι ειναι αδυνατο να παω στην οργανικη μου και φαντασου σπιτι δικο μας δεν εχουμε πουθεναπρεπει να νοικιασωη μικρη που θα παει σχολειονιμιζα πως αυτο ειναι δυσκολομηπως να μιλησω με την προεδρο του ΠΥΣΔΕ την προισταμενη δευτεροβαθμιας ποιος ξερει αν την ενδιαφερει να βοηθησει
Αποσπάσεις σε Φορείς γύρω στις 20 Ιουνίου .....
Παράθεση από: dkerami στις Ιουνίου 02, 2010, 12:48:27 pmΑποσπάσεις σε Φορείς γύρω στις 20 Ιουνίου .....Από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο Συντονιστικό Γραφείο και μου είπαν ότι την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις στα μειονοτικά.