0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτά τα λες τωρα που υπηρετησες την οργανικη σου σε γραφειο,(οπως μας λες εισαι σε γραφειο) παιρνοντας και τα μορια της οργανικης. σκεψου ομως οτι οι φετινοι αποσπασμενοι δε θα εχουν αυτη τη πολυτελεια.
Μια ερώτηση,γιατί δεν έχω καταλάβει.Φέτος κάποιος που αποσπάται σε Δ/νση ξεχρεώνει την οργανική του?
Σχετικα με τους 106 αποσπασθεντες συναδερφους γαλλικης,επειδη ανεφερθη εδω με ειρωνικη διαθεση,πρεπει ολοι να γνωριζετε οτι οι ΠΕ05,ειμαστε υπεραριθμοι,εχουμε 1500 υπεραριθμους και βαλε.Η υπουργος,ελεχθη εδω,ως εξηγηση του φαινομενου,οτι αγαπα τις ξενες γλωσσες!Γι αυτο και θελει κοντα της τους ξενογλωσσους,συμπεριλαμβανομενων και των ΠΕ05!Που το ειδατε αυτο οτι μας λατρευει;;Μονο τα αγγλικα καλοπερνανε,η β γλωσσα εχει τοσο υποβαθμιστει που οι συναδερφοι μου,δεν συμπληρωνουν ωραριο,δεν παιρνουν οργανικη ΠΟΤΕ,τρεχουν σε 10 σχολεια,ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ στη διαθεση και τα μορια μεταθεσης για Αθηνα π.χ εφτασαν τα 140!Επιπροσθετως παιζεται αν θα διοριστουμε φετος κανεις απο εμας...Ανθρωποι με περγαμηνες και απιστευτα προσοντα,κανουν το Χλεμπουρα,το γυφτο με την αρκουδα,του αρκα...γυρολογοι και απαξιωμενοι
Παράθεση από: alexel στις Ιουλίου 01, 2010, 11:49:18 pmΜια ερώτηση,γιατί δεν έχω καταλάβει.Φέτος κάποιος που αποσπάται σε Δ/νση ξεχρεώνει την οργανική του? Όχι.
Οι αποσπασεις απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ αυριο βγαινουν; Μαθατε κατι;
3. Θεωρητικά (και πρακτικά κάτι τέτοιο έγινε φέτος) το υπουργείο δεν πειράζει τη σειρά, απλά τραβά μια γραμμή στα άτομα, δηλαδή λέει το τάδε γραφείο θα πάρει 4, ποιοί είναι μέχρι την 4η θέση
Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος τι γίνεται με τους αποσπασμένους? Πρέπει οι ιδιοι να ενημερώσουν το σχολείο που ανήκουν ότι πήραν απόσπαση?Χρειάζεται να προσκομίσουμε κάποιο χαρτί?Και κάτι ακόμα όσοι δεν πήραν απόσπαση πότε μπορούν να κάνουν επανεξέταση της αίτησης?Ευχαριστώ
Έχω πάρει μετάθεση φέτος στη Δυτική Αττική και ακόμη και σήμερα δεν μας έχουν τοποθετήσει σε σχολείο. Θέλω να κάνω αίτηση για απόσπαση στο δυσπρόσιτο σχολείο που ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια. Γνωρίζει κανείς αν την υπηρέτηση της θέσης μου στη δυτική Αττική θα τη χρωστώ για ένα ή για δύο χρόνια; Πότε θα βγει η εγκύκλιος της