0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σχολείο στο οποίο ανήκουμε οργανικά, και προφανώς δεν θα είμαστε εκεί του χρόνου οι αποσπασμένοι, το ενημερώνουμε εμείς?Πρέπει να πάρω το διευθυντή τηλ και να του ότι πήρα απόσπαση?Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία?Ευχαριστώ minouk
Οι αποσπασεις απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ αυριο βγαινουν; Μαθατε κατι;
Παράθεση από: wins@or στις Ιουλίου 02, 2010, 09:38:48 amΤο σχολείο στο οποίο ανήκουμε οργανικά, και προφανώς δεν θα είμαστε εκεί του χρόνου οι αποσπασμένοι, το ενημερώνουμε εμείς?Πρέπει να πάρω το διευθυντή τηλ και να του ότι πήρα απόσπαση?Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία?Ευχαριστώ minoukΌχι βρε, μην αγχώνεσαι τόσο.Το πολυαγαπημένο Υπουργείο μας στέλνει την απόφαση απόσπασης στο γραφείο σου και το γραφείο σου στο σχολείο σου.Το Υπουργείο στέλνει σε όλες τις δ/νσεις τα ονόματα, οπότε βλέπουν ποιοι φεύγουν και ποιοι αποσπάσθηκαν στη κάθε δ/νση.Εσύ οφείλεις να είσαι 1 Σεπτεμβρίου στην οργανική σου ΑΛΛΑ αν έχεις αποσπασθεί, στην δ/νση που πήρες απόσπαση.
Α και μια λεπτομέρεια εγώ την πήρα την απόσπαση....Αλλά οι βρωμίες της με έχουν φτάσει στα όρια μου...Όταν είδα ποια άτομα έκοψε έπαθα σοκ....Δεν μπορεί να μην ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ποιος αξίζει εκεί μέσα (τουλάχιστον όλοι οι παλιοί από οποιοδήποτε κόμμα πάντα ρώταγαν)....Έυγε κ. Διαμαντοπούλου εσύ και το καινούριο ψηφιακό σου σχολείο.....
Και κάτι ακόμα όσοι δεν πήραν απόσπαση πότε μπορούν να κάνουν επανεξέταση της αίτησης?Ευχαριστώ
Παράθεση από: wins@or στις Ιουλίου 02, 2010, 09:03:36 amΚαι κάτι ακόμα όσοι δεν πήραν απόσπαση πότε μπορούν να κάνουν επανεξέταση της αίτησης?ΕυχαριστώΑν αναφέρεσαι σε απόσπαση σε φορέα, δεν βγαίνει νέα εγκύκλιος, αλλά μπορείς να κάνεις μια αίτηση επαναξετέτασης και να την καταθέσεις στο γραφείο, ακόμα και σήμερα. Συνήθως, δίνονται και επιπλέον αποσπάσεις από αυτές που ανακοινώθηκαν.
υπάρχουν πιθανότητες να βγουν σήμερα οι αποσπάσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ???
Παράθεση από: papas30 στις Ιουλίου 02, 2010, 07:47:15 amΑ και μια λεπτομέρεια εγώ την πήρα την απόσπαση....Αλλά οι βρωμίες της με έχουν φτάσει στα όρια μου...Όταν είδα ποια άτομα έκοψε έπαθα σοκ....Δεν μπορεί να μην ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ποιος αξίζει εκεί μέσα (τουλάχιστον όλοι οι παλιοί από οποιοδήποτε κόμμα πάντα ρώταγαν)....Έυγε κ. Διαμαντοπούλου εσύ και το καινούριο ψηφιακό σου σχολείο.....Λεπτομέρεια;;;Δηλαδή μιλάνε και τα βύσματα τώρα και γίνονται τιμητές της νομιμότητας;;;Κάτι τέτοιοι μας φτάσανε σ' αυτήν την κατάσταση...Αντί να παθαίνεις "ΣΟΚ" τώρα, ας φρόντιζες να μη γίνεις κι εσύ μέρος του σάπιου, φαύλου συστήματος.Εσύ πήρες τη θέση των άλλων που την άξιζαν, επειδή είχες το βύσμα και ναι, ΔΕΝ έχεις τώρα δικαίωμα να μιλάς.
Παράθεση από: wins@or στις Ιουλίου 02, 2010, 09:03:36 amΜπορεί να με ενημερώσει κάποιος τι γίνεται με τους αποσπασμένους? Πρέπει οι ιδιοι να ενημερώσουν το σχολείο που ανήκουν ότι πήραν απόσπαση?Χρειάζεται να προσκομίσουμε κάποιο χαρτί?Και κάτι ακόμα όσοι δεν πήραν απόσπαση πότε μπορούν να κάνουν επανεξέταση της αίτησης?ΕυχαριστώΟι αποσπασμένοι παρουσιάζονται 1 Σεπτέμβρη στη δ/νση που αποσπάστηκαν.Συμπληρώνουν αίτηση τοποθέτησης, εξετάζονται όλες οι αιτήσεις και με βάση τα κοινωνικά κριτήρια και μόρια γίνονται οι τοποθετήσεις.Σε ποιο σχολείο θα είναι ο καθένας το μαθαίνουμε αρχές Σεπτέμβρη.Οπότε δεν μπορείς να πάρεις τηλ σε κάποιο σχολείο.Χαρτιά δεν χρειάζονται να προσκομίσεις, απλά να ξέρεις τα προσωπικά στοιχεία σου(εκτός από της ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ).Το Σεπτέμβρη νομίζω βγαίνει η εγκύκλιος για τη β΄φάση αποσπάσεων.
Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος τι γίνεται με τους αποσπασμένους? Πρέπει οι ιδιοι να ενημερώσουν το σχολείο που ανήκουν ότι πήραν απόσπαση?Χρειάζεται να προσκομίσουμε κάποιο χαρτί?Και κάτι ακόμα όσοι δεν πήραν απόσπαση πότε μπορούν να κάνουν επανεξέταση της αίτησης?Ευχαριστώ