0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια τί θα κάνουμε αν πάρουμε τελικά στη 2η φάση απόσπαση και είμαστε ήδη στο σχολείο τοποθέτησής μας στο ΠΥΣΔΕ που ανήκουμε?Περιμένουμε ή φεύγουμε για το ΠΥΣΔΕ απόσπασης?Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σημαντικός ο αριθμός των αποσπάσεων που ικανοποιήθηκαν.Πού θα παρουσιαστούν οι συνάδελφοι; Στο τέλος του εγγράφου λέει: "Η παρούσα απόφαση αποσπάσεων δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί."
Oύτε εγώ πήρα απόσπαση κι ας είχα αρκετά σημαντικό λόγο που την ζήτησα..Όλοι αυτοί που πήραν ήθελα να ήξερα είχαν άραγε τόσο σοβαρούς λόγους...;Και τώρα τι;;Έχει άλλη φάση ή δεν ελπίζουμε άλλο;;
Παράθεση από: starfish στις Αυγούστου 28, 2010, 06:15:33 pmOύτε εγώ πήρα απόσπαση κι ας είχα αρκετά σημαντικό λόγο που την ζήτησα..Όλοι αυτοί που πήραν ήθελα να ήξερα είχαν άραγε τόσο σοβαρούς λόγους...;Και τώρα τι;;Έχει άλλη φάση ή δεν ελπίζουμε άλλο;;Mπορεις να ξανακάνεις αίτηση επανεξέτασης, αλλά ως τα Χριστούγεννα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?Και με αβέβαιο πάντα αποτέλεσμα?Ημαρτον πια!
Καλημερα σε όλους,Ειμαι καινουρια στο στο χωρο και οι αποριες μου πολλες. Δυστυχώς και στα γραφεία αλλα λενε οι μεν αλλα οι δε και ακρη δεν βγαζεις... τωρα αρχιζω να καταλαβαινω το χαος που επικρατει στους κλαδους των εκπαιδευτικών. Ανήκω στη πρωτοβαθμια και πηρα αποσπαση στη