0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....... Αν καποιος μπερδευει.. ειναι ο καθε ασχετος υπαλληλος που διαβασε την εγκυκλιο χθες το πρωι, πολυ μετα απ' ολους εμας. Εγω παντως διαφωνω μ' αυτο που γραφεις παραπανω.Τις επιτυχιες Ασεπ πρεπει να τις βαλει μονο αυτος που ζητα να ενταχθει στον πινακα του 24μηνου. Αυτος που ζητα ενταξη στο 40μηνο ΔΕ χρειαζεται να εχει επιτυχια Ασεπ αρα δεν γατι να το δηλωσει?Στη σελιδα 10 της εγκυκλιου και συγκεριμενα στην παραγραφο 6 ..... Οι υποψήφιοι για ένταξη στον πίνακα του 24μήνου (24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας αναπληρωτή και ωρομισθίου) υποχρεούνται να δηλώνουν το γραπτό διαγωνισμό/διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ στον οποίο/οποίους ήταν επιτυχόντες, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο/πεδία. Επιτυχόντες είναι όσοι έλαβαν τη βαθμολογική βάση του εκάστοτε διαγωνισμού. Αυτο το πεδιο για την επιτυχια Ασεπ ειναι μονο για το 24μηνο επειδη ο νομος (που ελπιζουμε να ψηφιστει) θα οριζει απαιραιτητη επιτυχια Ασεπ για 24μηνιτες. Ολοι οι υπολοιποι δε χρειαζεται να το δηλωσουν. Αν επρεπε να το δηλωσουν για καποιο λογο... θα αναφεροταν στην εγκυκλιο οπως για τους 24μηνιτες
Τελικά έχει ξεκαθαρίσει το παρακάτω ή όχι :Αν κάποιος έχει 24μηνες+επιτυχια σε ΑΣΕΠ και ενταχθεί στον πίνακα του 24μηνου, στην περίπτωση που δεν πάρει όλους αυτού του πίνακα φέτος, χάνεται ο διορισμός που αλλιώς θα γινόταν μέσω του 40% του Ενιαίου, ή κρατιέται και η θέση στον Ενιαίο Διορισμών και γίνεται ο διορισμός από εκεί?Είναι σημαντικό γιατί έτσι θα μπορούσαν τελικά να διοριστούν άτομα με λιγότερα μόρια στον Ενιαίο από κάποιον με τουλάχιστον 24 μόρια+ασεπ που δε θα διοριστεί από τον πίνακα 24μηνιτών φέτος. Κάτι τέτοιο π.χ. μπορεί να γίνει στους φιλόλογους.
Μου την λές κάπως?Απάντησα στον peo6 Διάβασε όλα τα προϋγούμενά μου μηνύματα και θα δεις αν διάβασα ή δεν διάβασα την εγκύκλιο και πολύ περισσότερο κάτι που έγραψα.Δεν είπα ,αλλά έγραψα ενα ενδεχόμενο και γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά αν πρόσεξες
As μη δωσουμε τοση μεγαλη σημασια σ' αυτο. Οποιος θελει να το τσεκαρει ας το τσεκαρει.
...Απλα εγω πιστευω οτι αν δεν εχεις 24μηνο δεν κερδιζεις κατι... Περιμενω καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση που εκανα. Εγω εχω 21 μορια και 2 επιτυχιες Ασεπ. Ας υποθεσουμε οτι δε τσεκαρω τις επυτιχιες Ασεπ.. τι θα χασω? Θα με προσπερασει ο διορσμος... επειδη δε συμπληρωσα τις επιτυχιες? Τι θα γινει? Ενας 24μηνιτης που εχει 24 και επιτυχια Ασεπ αν δεν τσεκαρει την επιτυχια θα χασει το διορισμο μεσω 24μηνου. Εγω τι θα χασω?...