0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη που επιμενω, το γράφω μήπως το δουν κι άλλοι. Μαθητής κόβεται αρχαία και περναει Ελενη/Οδύσσεια/Ιλιάδα. Τον Σεπτέμβρη δίνει μόνο αρχαία ή και τα δυο; Αφού ο νόμος λέει ότι συνεξεταζονται. Πώς γίνεται να δώσει μόνο το ένα; (προφανώς σωστότερο για τα παιδιά, δεν είμαι υπέρ της συνεξετασησ ούτως ή άλλως, αλλά βάσει ποίου νόμου γίνεται αυτή η εξέταση;)
Μα αφού με νόμο τα μαθήματα εξετάζονται μαζί. Σε ενιαίο τρίωρο. Δεν λέει πουθενά ότι τον Σεπτέμβριο τα δίνουν μόνα τους. Δηλαδή όλοι το ερμηνεύσατε ότι δίνουν μόνο το ένα; η εξέταση ποσο θα κρατήσει; 1,5 ώρα;
Από τη στιγμή που το Myschool θεωρεί ότι το μάθημα έχει περαστεί, πώς θα γίνει εξέταση; Το 2019 έτσι το εφαρμόσαμε, ακριβώς γιατί το έβγαλε έτσι το Myschool.
Οκ κατάλαβα. Εμάς δεν μας είχε ξανασυμβεί μάλλον. Ή έγινε όταν είχα άδεια ανατροφής, δεν το γνωριζω. Απλώς απορώ γιατί η νομοθεσία μιλάει για ενιαία εξέταση. Εμένα μ ανακουφίζει αυτό γιατί στο δικό μου κομμάτι πέρασαν τα παιδιά, είχα υποσχεθεί ότι θα τα βοηθήσω αν προσπαθήσουν και βοήθησαν, οπότε τώρα δεν φαίνεται να μην τήρησα την υπόσχεση μου. Απλώς απορώ γιατί υπάρχει αυτό το κενό νόμου, στο πώς ενιαίο μάθημα θα σπάσει. Και τον Σεπτέμβρη η εξέταση ήταν 1,5 ώρα ή 2; Κι αν υπάρχουν μαθητες που έχουν κοπεί κ στα δυο, θα εξεταστούν την ίδια μέρα αλλά σε τρίωρο;
To 2019 οι εξετάσεις των μετεξεταστέων ήταν Ιούνιο, μετα την εβδομάδα των ενισχυτικών μαθημάτων -ή όπως τα λέγανε. Τα περισσότερα παιδιά είχαν μείνει σε 1 από τα 2, οπότε έδωσαν 1,5 ώρα γραπτά και μετά προφορικά. Όσα είχαν μείνει και στα 2, 3ωρη γραπτή εξέταση και μετά προφορικά. Το ότι αλλάζουν αυτά συνέχεια είναι τρομακτικό.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω μαθητή με δυσλεξία προφορικά εξεταζόμενο που έμεινε στη Φυσική μεταξεταστεος. Τον Σεπτέμβριο πρέπει να δώσει προφορικά και γραπτά. Μα πώς θα δώσει γραπτά αφού είναι προφορικά εξεταζόμενος;;; Επίσης, μαθητής που μένει μεταξεταστεος σε μάθημα της
Ο μαθητής με δυσλεξία κατ αρχας είχε δικαίωμα να δώσει επαναληπτικές και τον Ιούνιο. Δεν το εφαρμόσατε αυτό; Έισης ο μαθητής με δυσλεξία περναει με μικρότερο μέσο όρο, το εφαρμόσατε αυτό; Πόσο χαμηλούς βαθμούς μπορεί να έχει ένα παιδί με δυσλεξία που να κοπεί; Κανένας άλλος δεν ήθελε να τον βοηθήσει; Μαθητή με μόνο προφορική εξέταση δεν νομίζω να έχει κόψει κανείς στο σχολείο μου για να σου απαντήσω, υποθέτω όμως ότι εφόσον είναι μόνο προφορικα, εξετάζεται μόνο προφορικα. Η ομάδα β μόνο προφορικα απ όσο ξέρω.