0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Θέλω να βάλω τα δικά μου σαφώς, αλλά φοβάμαι μήπως μου την έχει στημένη κάποιος συνάδελφος και μου κάνει αναφορά ότι κάνω κάτι παράνομο, σε περίπτωση που συμπίπτουν τα θέματα.Δεν κάνω ερωτήσεις για να περνά η ώρα, φέτος τα είδα όλα με πισώπλατα μαχαιρώματα και θέλω να τελειώσω σωστά και αναίμακτα τη χρονιά μου ως αναπληρώτρια.Έχω ενοχλήσει αρκετές φορές τη σύμβουλο, πάντα μου απαντούσε σε ό,τι ζητούσα πολύ πρόθυμα, αλλά σκέφτηκα μήπως κάποιος μπορούσε να με ενημερώσει από εδώ, γιατί ντρέπομαι να την ενοχλώ όποτε μου τυχαίνει κάποιου είδους "φιλολογική" δυσκολία.
Για ποια ειδικότητα μιλάμε;
Στην Ιστορία που διδάσκω δεν μου το έχουν αναφέρει αυτό ως τώρα ποτέ. Φέτος "έπεσα" στον πιο περίεργο σύλλογο, αλλά και οι ίδιοι συνάδελφοι μεταξύ τους λένε τα χειρότερα για τον ίδιο τους το σύλλογο.Ενηργησα αρκετές φορές σαν διαμεσολαβητής μεταξύ συναδέλφων γιατί δε μιλιούνται μεταξύ τους.Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. :)Δεν πειράζει, μετά από αυτή τη "μαθητεία" μου, νομίζω ότι θα τα καταφέρω καλύτερα στους επόμενους συλλόγους....
Καλησπέρα σε όλες/όλους!Ανοίγω νέο θέμα γιατί σε μια αναζήτηση που έκανα,δε βρήκα κάτι που να με διαφωτίσει.Διορθώνοντας γραπτά της Γ Γυμνασίου,βρέθηκα μπροστά σε δύο γραπτά ολόιδια σχεδόν.Τα δύο παιδιά είναι κολλητοί φίλοι και κάθονταν ο ένας πίσω από τον άλλο στις εξετάσεις.Ο ένας είχε ξανακάνει το ίδιο και στο διαγώνισμα του β τριμήνου.Είναι φως φανάρι ότι ή έχει αντιγράψει ο ο ένας από τον άλλο ή ότι έχει υπάρξει κοινό σκονάκι.Κοινά εκφραστικά και ορθογραφικά λάθη,κοινώς ''φωτοτυπία'' όπως λέμε το ένα με το άλλο,αν εξαιρέσεις μια άσκηση παραπάνω που έγραψε ο ένας,προφανώς για ξεκάρφωμα.Πρόθεσή μου είναι να μην τους τη χαρίσω κ να βαθμολογήσω όσο αυστηρότερα γίνεται,πράγμα που θα έχει ως συνέπεια να ξαναδώσουν το μάθημα γιατί η βαθμολογία τους και στα τρίμηνα ήταν χαμηλή.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση,έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;Σε περίπτωση αναβαθμολόγησης εξετάζεται αυτό;