0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε άτομα που έχουν αξιολογηθεί ήδη από τα Πανεπιστήμια, που έχουν προσπαθήσει.................................................................................γιατί να περνάμε από αυτή τη διαδικασία;;;
.Επίσης γνωρίζω άτομα που δίνουν χωρίς να έχουν διαβάσει καθόλου,πρώτη φορά και διορίζονται...Νομίζω όλοι έχουμε ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις.
αυτό τι σημαινει; ότι ετυχε ή ότι ειχαν μεσο; θεωρω ότι όταν καποιος διαβαζει και ενημερωνεται για το αντικειμενο του παντα ακόμη και να μη σκιστει στο διαβασμα τις μερες του ασεπ μπορει και να περασει.
ή πρεπει να αμφιβαλλω και για την τυχη μου αλλα και για τις πνευματικες μου ικανοτητες;Συγγνωμη που ειναι εκτος θεματος!Απλα παρασυρθηκα!
Θα κανω μια παρατήρηση για την ειδικότητα μου . (ΠΕ03)Ενω τα μαθηματικά του ΑΣΕΠ είναι πολύ εύκολα και είναι κυρίως μαθηματικά Γ λυκείου με λίγες εξαιρέσεις (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος , γιατί μια φορά έδωσα) , γνωρίζω συνάδελφους μαθηματικους που δουλεύουν στα φροντιστήρια χρόνια , που έχουν ξεχάσει οτι μάθανε στο Πανεπιστήμιο και δεν μπορούν να γράψουν καλά στις εξετάσεις . Χάνουν (στην καλύτερη περίπτωση) αυτά τα ελάχιστα θέματα που είναι εκτός Γ λυκείου , που όμως παραμένουν ευκολα και είναι απαραίτητα για την κατανόηση εννοιών που διδασκονται στο σχολείο .Αν λοιπον το ΑΣΕΠ αποτελεί κίνητρο για μια μικροεπανάληψη , δεν είναι κακό !!
Αν και δεν είναι τόσο επιτυχής η παρομοίωση που σκέφτομαι θα έλεγα να ακολουθούν κι εκπαιδευτικοί κάτι ανάλογο με τους γιατρούς, "αγροτικό και ειδίκευση". Όπως δεν γίνεται κάποιος χειρούργος γιατί παρακολούθησε επιτυχώς 5 χρόνια (τόσα δεν είναι?) την Ιατρική έτσι δεν μπορεί να γίνεται και κάποιος εκπαιδευτικός μόνο γιατί παρακολούθησε επιτυχώς 4 ή 5 χρόνια αντίστοιχα κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
maryk, για αυτό κι εμείς κάνουμε προπόνηση να γίνουμε κράτος και ν' αλλάξουμε τα πράγματα προς εκεί που πρέπει όχι εκεί που τα πάνε
Παράθεση από: mat στις Απριλίου 08, 2008, 01:27:24 pmmaryk, για αυτό κι εμείς κάνουμε προπόνηση να γίνουμε κράτος και ν' αλλάξουμε τα πράγματα προς εκεί που πρέπει όχι εκεί που τα πάνεΑν είναι έτσι θα σε προτείνω για Υπουργό απασχόλησης..
Αντίθετα μίλησα για απαραίτητες επιπλέον σπουδές (δεν με απασχολεί το όνομα του τμήματος που θα παρακολουθούν οι υποψήφιοι), για ουσιαστική πρακτική άσκηση και «προυπηρεσιακή» αξιολόγηση.