0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με μπερδέψατε. Σε άλλη συζήτηση στο site είχα καταλάβει ότι οι νεοδιόριστοι δεν παίρνουν απόσπαση από την πρώτη χρονιά εκτός από εξαιρετικούς λόγους. Ισχύει αυτό ή τον Σεπτέμβριο κάνουμε αίτηση για απόσπαση και το Νοέμβριο για μετάθεση και οριστική τοποθέτηση?
Αν πάρεις απόσπαση σε ιεκ ισχύει ακριβώς ότι ισχύει και για τις αποσπάσεις σε γραφεία εκπαίδευσης (μόρια μετάθεση κτλ). Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Μάλλον μου φαίνεται δύσκολο να διοριστείς και κατ' ευθείαν να πάρεις απόσπαση και μάλιστα σε ιεκ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα, γενικά, αν κριθεί κάποιος νεοδιόριστος ως υπεράριθμος.
Ο νεοδιόριστος δικαιούται απόσπαση σε ΙΕΚ και αν ναι μπορεί στην περίπτωση που την πάρει να κάνει κανονικά αίτηση για μετάθεση; Με λίγα λόγια ο νεοδιόριστος αποσπασμένος σε ΙΕΚ θωρείται ότι κάνει την οργανική του όπως και στην περίπτωση των γραφείων;
δηλαδή αν κάποιος έχει λόγο για απόσπαση, αν είναι νεοδιόριστος του την δίνουν πιο δύσκολά???
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 23, 2009, 02:24:24 pm δηλαδή αν κάποιος έχει λόγο για απόσπαση, αν είναι νεοδιόριστος του την δίνουν πιο δύσκολά???του την δίνουν δυσκολότερα από ότι σε κάποιον παλιότερο.Έχω ακούσει για περιπτώσεις παντρεμένων με 1 - 2 παιδιά που δεν πήραν απόσπαση την πρώτη χρονιά, ενώ τις επόμενες χρονιές πήραν.Τα πάντα είναι σχετικά. Τι λόγους έχεις, που ζητάς να πας, (και επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα πολλά πράγματα γίνονται αναξιοκρατικά) ποιος θα μιλήσει για σένα.