0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση;
"θέλω να είμαι και πρωινή γιατί ξεκίνησα φροντιστήριο κινεζικής γλώσσας ενόψει των Ολυμπιακών του Πεκίνου και ο δάσκαλος μπορεί να έρχεται μόνο στις 13:17 κάθε δεύτερη εβδομάδα" )και θα έστελνα όλους τους προϊσταμένους να μου στείλουν με έγγραφο την οποιαδήποτε απόφασή τους ( π.χ."φυσικά και δεν έχω πρόβλημα να κάνω μόνο τα απογευματινά, αλλά σας παρακαλώ να μου στείλετε την απόφαση και εγγράφως προκειμένου να μην έχω πρόβλημα με τους γονείς/τη μαμά μου/τον γάτο μου/τον καθηγητή των κινεζικών" ).
Απορία:Ποιά νηπιαγωγός ευθύνεται για την αποχώρηση των νηπίων του πρωϊνού τμήματος;; Η πρωϊνή δίνει τα παιδιά αυτά στις 12 ή η μεσημεριανή όταν έρθει;;
H πρωινή έχει την ευθύνη μέχρι την αποχώρηση των νηπίων(12.15-12.30) και η μεσημεριανή από 15.45-16.00.Για να φεύγουν τα παιδιά απο το ολοήμερο στο ωράριο του κλασικού, θα πρέπει να το έχεις συμφωνήσει με την προισταμένη σου και εκείνη με το γραφείο(δηλ. πόσα παιδιά αποχωρούν στο ωράριο του κλασικού).Μπορεί η ώρα προσέλευσης να είναι 11.45 για την μεσημεριανή,αλλά αυτό γίνεται για να μιλήσετε,να συνεργαστείτε,να δείτε αν προέκυψε κάποιο θέμα.