0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπερα!θα ήθελα να κανω μια ερώτηση ως νεος και παντελως ασχετος.το βιογραφικο σε τι μορφη το δίνουμε?δηλ. το κανουμε σπιραλ, το βαζουμε σε καποια ζελατινη ή απλα συρράπτουμε τις 2 αυτες σελιδουλεσ με τα επιτευγματα μας και έτοιμο??
Χαίρετε κι από εμένα! Μόλις τελείωσα την Φιλολογία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχω κλασική ειδίκευση και πολλά σεμινάρια στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. Έχω ετοιμάσει λοιπόν ένα σωρό βιογραφικά για φροντιστήρια. Ήδη πέρασα από μια συνέντευξη και μου έκαναν πρόταση για συνεργασία με όλα τα νόμιμα (εκτός δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα), αλλά μου ζήτησαν να κάνουμε συμβόλαιο για 3 χρόνια! Θέλω να δώσω εξετάσεις για Μεταπτυχιακό του χρόνου, οπότε δεν μπόρεσα να δεχτώ.... Αναρωτιόμουν αν τώρα, που είναι κλειστά τα φροντιστήρια, είναι δόκιμο να αφήνω βιογραφικά στο ταχυδρομικό κουτί ή κάτω από την πόρτα... Έχει αποτέλεσμα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Παράθεση από: VilBel στις Αυγούστου 13, 2011, 10:44:48 amΧαίρετε κι από εμένα! Μόλις τελείωσα την Φιλολογία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχω κλασική ειδίκευση και πολλά σεμινάρια στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. Έχω ετοιμάσει λοιπόν ένα σωρό βιογραφικά για φροντιστήρια. Ήδη πέρασα από μια συνέντευξη και μου έκαναν πρόταση για συνεργασία με όλα τα νόμιμα (εκτός δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα), αλλά μου ζήτησαν να κάνουμε συμβόλαιο για 3 χρόνια! Θέλω να δώσω εξετάσεις για Μεταπτυχιακό του χρόνου, οπότε δεν μπόρεσα να δεχτώ.... Αναρωτιόμουν αν τώρα, που είναι κλειστά τα φροντιστήρια, είναι δόκιμο να αφήνω βιογραφικά στο ταχυδρομικό κουτί ή κάτω από την πόρτα... Έχει αποτέλεσμα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;Θα μας τρελανουν τελείως;;; τι είδους συμβόλαιο σου πρότειναν;; για πες μας τους όρους γιατί είμαι περίεργος να δω τι παρανομία σκαρφίστηκε και σου το είπε....