*

Αποστολέας Θέμα: Όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τον ΑΣΕΠ και τον πολυπόθητο διορισμό (ΠΕ02)  (Αναγνώστηκε 27394 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
φυσικα και θα μας ενδιεφερε κατι τετοιο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πολύ καλή η ιδέα σου και η δουλειά που έκανες Ρωξάνη!

Σκεφτόμουν, αν θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει κι ένα τόπικ που θα είναι μαζεμένα όλα τα βιβλία που έχουν προταθεί κατά καιρούς για διάβασμα στον ΑΣΕΠ, ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο, παιδαγωγικά, γενική και ειδική διδακτική. Το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αλλά έλεγα να το κάνω όταν βγει επισήμως η ύλη.

Τι λέτε θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο; Γιατί έχουν προταθεί πολλά βιβλία αλλά άντε να τα βρει κανείς στις 73 σελίδες του τόπικ των συμβουλών - προτάσεων.
Τέλεια ιδέα!!Ηθελα να την προτείνω κι εγώ...Είναι όντως πολύ δύσκολο να ψάχνει κάποιος σε 73 σελίδες...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
OK θα το κάνω άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Μία ερώτηση.........
 :)

Κάποιος που μόλις έχει τελειώσει, και δεν έχει δώσει ακόμα ασέπ,

μπορεί να κάνει τα χαρτιά του μόνο ως ωρομίσθιος ή και ως αναπληρωτής??? Οι αναπληρωτές προέρχονται μόνο από  ασέπ όπως έχει αναφερθεί παραπάνω???

Μπορεί κάπιοιος να διαλευκάνει και αυτό το θέμα γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν???? ??? ???

Επίσης , εάν καποιος τελικά μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του, τί πρέπει να κάνει???

Εάν υποθέσουμε ότι γίνονται τον Μαιο( όπως συζητιέται) , πρέπει να ξεκινήσει κάποια διαδικασία από τώρα??????????????? ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2008, 10:38:21 pm από iris_papadop »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος hope_x

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
κι εγω στην ιδια θεση με σενα ειμαι. μ\πορουμε να κανουμε τα χαρτια μας για αναπληρωτες απλως με μηδενικη προυπηρεσια μπαινουμε στον πινακα Γ και δεν υπαρχουν πιθανοτητες να μας παρουν!! καποια διαδικασια απο τωρα δεν χρειαζεται...οταν βγει η προθεσμια πας μαζι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και κανεις τα χαρτια σου.
η αιτηση για ωρομισθιους ειναι αλλη;η ιδια με των αναπληρωτων;

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Η αιτηση για τους ωρομισθιους ειναι διαφορετικη απο αυτη των αναπληρωτων αλλα και οι δυο γινονται το ιδιο χρονικο διαστημα....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Τέλος πάντων το φανταζόμουνα αλλά ας τα κάνουμε τα χαρτιά μας ....τουλάχιστον να λέμε ότι το προσπαθήσαμε και αυτό!

Άρα λοιπόν μπορούμε και για αναπληρωτές! Γιατί εγώ είχα καταλάβει ότι δεν μπορούμε.

Οπότε τα κάνουμε και για αναπληρωτές και για ωρομίσθιες....

και μετά τα χαρτιά για ΠΔΣ και ενισχυτική πότε τα κάνουμε? Στη δευτεροβάθμια γίνονται και αυτά? ???

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Και βεβαια να κανετε τα χαρτια σας...ποτε δεν ξερετε τι κενα θα προκυψουν...αλλωστε ολοι πρεπει απο καπου να ξεκινησουν..... ;) ;) ;)

Για ΠΔΣ και Ενισχυτικη τα χαρτια γινονται στη Δευτεροβαθμια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν γινονται την περιοδο που γινονται και οι αιτησεις για αναπληρωτες και ωρομισθιους....νομιζω πως βγαινει ξεχωριστη εγκυκλιος για την ΠΔΣ....καποιος αλλος που γνωριζει καλυτερα ας  μας πει....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ταυτόχρονα γίνονται οι αιτήσεις..
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
συγχαρτήρια πολλά και στην Ιωάννα και στη Ρωξάννη και η προσπάθεια τους εύχομαι να γίνει παράδειγμα για όλους εμάς να βοηθάμε  ο ένας τον άλλο δίνοντας στοιχεία και πληροφορίες και να μην καταφέρει το συστημα να μας κάνει κρυψίνους και βολεψάκηδες που νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους βόλεμα...        

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Kαλημέρα σε όλους και Καλό Πάσχα να έχουμε. Σκέφτηκα να βάλω σε ένα καινούργιο μήνυμα όλα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι σήμερα συγκεντρωτικά έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνουμε αλλά να βρίσκουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα πλέον μήνυμα. Σας ευχαριστώ όλους για τις επισημάνσεις σας και τη βοήθειά σας και αν εντοπίσετε κάποιο λάθος ή αν δείτε ότι υπάρχουν σημεία όπου υπάρχουν κενά, πέστε μου να τα φτιάξουμε.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Το έντυπο της αίτησης είναι ένα, αλλά οι πίνακες είναι διαφορετικοί, ένας για αναπληρωτές (δηλώνουμε ανά όλη την Ελλάδα), ένας για ωρομισθία (δηλώνουμε μόνο μία περιφέρεια). Η αιτηση για ΠΔΣ είναι διαφορετική και γία κάθε

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Το alfavita.gr δημοσιεύει σήμερα απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση αν θα αλλάξει κάτι στον επικείμενο διαγωνισμό του Ασεπ.Απάντησε ότι δε θα γίνει καμία αλλαγή και θα ισχύει ό,τι κ στον προηγούμενο.Γιατί υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι στους όρους διεξαγωγής;Είπε πάντως ότι στον μεθεπόμενο θα υπάρξουν αλλαγές.

Αποσυνδεδεμένος batraxos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ναι ρε παιδια το ειχα κ εγω απορία!Τι λένε οτι θα αλλάξει στο μεθεπόμενο διαγωνισμό?Να μου πεις κάτσε να δώσουμε πρώτα αυτόν κ βλέπουμε αλλά η περιέργεια θα μας φάει...Καλά αφήστε,μη μου πείτε..Θα τρελλαθω πάλι..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)