0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2007Στο Διαγωνισμό του 2007 είχαν προκηρυχθεί 840 θέσεις εκ των οποίων οι πρώτοι 420 θα διορίζονταν τη σχολική χρονιά 2007-2008 και οι δεύτεροι το 2008-2009.Σύνολο αιτήσεων: 17.869 (αναλογία διορισθέντων – συμμετεχόντων 1:21)Σύνολο συμμετεχόντων: 13.968 (ποσοστό συμμετοχής 78,17%) (αναλογία διορισθέντων – συμμετεχόντων 1:21)
και ενας εμπειρος ας μας δωσει ενα παραδειγμα για το πως διαμορφωνεται ο ενιαιος πινακας διορισμου μετα απο επιτυχια στον ασεπ.εκει νομιζω ειναι η ουσια της υποθεσης, δηλ πως απο σειρα 950 στους επιτυχοντες του ασεπ βρισκεται ξεφνικα καποιος στη 1450 θεση!! και χανονται οι ελπιδες (γιατι καποιοι 18μηνιτες ή 3τεκνοι μπαινουν με τη σταμπα του "ειναι δικαιο")αυτο τωρα παει να το διορθωσει το υπεπθ και μερικοι ξεσηκωνονται!!!αληθεια πως παει η σειρα στον ενιαιο που οδηγει στον πολυποθητο διορισμο?Αχ markos, δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω..Είμαι λίγο πιο κάτω από σένα στο ασεπ (ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το αίσθημα της ατυχίας..) και λίγο πιο κάτω στον πίνακα.Το ξέρω ότι είναι άδικο κάποιοι να διαβάζουν φοβερά και από ατυχία οσιαστικά να μη διορίζονται κ από τημ άλλη να μην πηγαίνουν ούτε αναπληρωτές.Στο σχολείο που είμαι ωρομίσθια εγώ είχα 17+ μόρια και η αναπληρώτρια είχε 13 κ την πήρανε λόγω τριτεκνίας - και μάλιστα τα υπόλοιπα μόρια μόρια τα είχε από ΠΔΣ που έκανε χρόνια!Για πες μου τώρα ποιός αξίζει κ ποός όχι;;;