0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως απλως τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα ισχυει το γνωστο ρητο "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
Παράθεση από: maria_bf στις Μαΐου 13, 2008, 03:56:26 pmεχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως απλως τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα ισχυει το γνωστο ρητο "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"Δεν είναι ακριβώς έτσι...Εγώ τη μέρα που πήραν άτομα ΠΔΣ πήρα το διευθυντή δευτεροβάθμιας για να μάθω αν είχα επιλεγεί...Είχε πάρει άτομο-γνωστό μου που δεν είχε ουδεμία προυπηρεσία,δεν είχε δώσει καν ΑΣΕΠ,και ήταν της ίδιας φουρνιας με μένα-συμφοιτητής .Η ουσιαστικότερη διαφορά μας ήταν ότι αυτός ήταν οννεδίτης και φίλος του διευθυντή.Δεν είχε πάρει μία άλλη συνάδελφο με μεταπτυχιακό,εμπειρία σε φροντιστήριο και πτυχίο 6 χρόνια πριν από εμάς...Ο διευθυντής μου μίλησε πολύ απότομα και μου έκλεισε το τηλ...Μετα από 1 λεπτό με ξαναπήρε και με ρώτησε με ποιό δικαίωμα τον παίρνω,ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να ρωτάω αν με έχει επιλέξει κτλ..Τον ρώτησα γιατί δεν επέλεξε εμένα αφού επέλεξε άτομα της σειράς μου και μου είπε.."Γιατί κάποιοι επιλεγονται και κάποιοι όχι" Τον ρώτησα ποιά είναι η αξιοκρατία και μου απάντησε με το ίδιο "σοβαρό" και "υπεύθυνο" επιχείρημα " κάποιοι επιλεγονται και κάποιοι όχι...
Του άξιζε να κάνεις μία φασαρία και να τον απειλούσες ότι θα το δημοσιοποιούσες παντού, μέχρι που φτάνει το θράσος τους; Δηλαδή φαντάζεστε τι θα γίνει αν μας διορίζουν με ντοσιέ προσόντων...
Δίκιο έχεις,αλλά ξέρεις πώς το σκέφτομαι;Έχουμε φτάσει στην αξιοθρήνητη θέση να παρακαλάμε για 2 ώρες που με το ζόρι φτάνουν τα 1,5 μόρια το χρόνο, και λεφτά που κάνουμε μαύρα μάτια να τα δούμε...Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο;;Φέτος θα κάνω τα χαρτιά μου αλλά δε θα πάω ούτε στα σχολεία,ούτε στη δευτεροβάθμια να δηλώσω την παρουσία μου..Ότι θέλει ας γίνει αλλά μόνο να μη βρώ ισχυρές αποδείξεις...Δε θα τους τονίσω από πρίν ότι πρέπει να φοβούνται,θα το καταλάβουν όταν θα έρθει η ώρα....Πώς αυτοί μας φέρνουν πάντα προ εκπλήξεων; Έτσι θα κάνω και εγώ.Μέχρι τότε θα στηριχθώ στα πόδια μου, μήπως τα καταφέρω αυτή τη φορά με ΑΣΕΠ,όπως έκανα πάντα και νομίζω πολλοί από εδώ....Το παιχνίδι τους δε θα το παίξω ...