0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς δεν ξέρεις τι λες, ή μάλλον τι γράφεις.
1. Το Ph.D. και το Ed.D. είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το Ph.D. αφορά πρωτότυπη έρευνα που στο Ηνωμένο
Τι θα πει είναι ισότιμο και όχι ταυτόσημο. Πως δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα είναι ισότιμα. Το δεύτερο λάθος που κάνεις είναι ότι θεωρείς πως η ποιότητα του διδακτορικού έχει να κάνει με το ίδρυμα. εγώ δεν ξέρω κανέναν σοβαρό επιστήμονα που να έχει κάνει Part-time διδακτορικό. Εδώ άλλοι που κάνουν full-time και πάλι δε μπορούν να τελειώσουν
Προφανώς δεν ξέρεις τι λες, ή μάλλον τι γράφεις. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ενώ ο Marcus έδωσε μια εμπεριστατωμένη απάντηση, εσύ συνεχίζεις να μιλάς με γενικότητες, και να επιμένεις στις δικές σου θεωρίες. Κανείς δεν σε εμποδίζει φυσικά. Μπορείς να λες και να γράφεις ό,τι θέλεις.
Τι θα πει είναι ισότιμο και όχι ταυτόσημο. Πως δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα είναι ισότιμα. Και το βασικότερο πως είναι ισότιμο ένα πτυχίο το οποίο προφανώς παρουσιάζει χαμηλότερου επιπέδου ερευνητικά αποτελέσματα από ένα άλλο?...γιατί όλοι αυτοί να είναι ισότιμοι με όσους κάνουν κανονικό διδακτορικό?