0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος πραγματικα πιστευει οτι εχει δεσει τον γαιδαρο του;
Ήδη με έχουν δεχτεί σε ένα διδακτορικό και έχω προθεσμία μέχρι τις 15/03 για να εγγραφώ. Από την άλλη, περιμένω και τα αποτελέσματα ενός μεταπτυχιακού και το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής: -Γίνεται να σπουδάσω και στα δύο ταυτόχρονα από νομικής άποψης, το προβλέπει ο νόμος κάτι τέτοιο; Το διδακτορικό γίνεται στο εξωτερικό ενώ το μάστερ που με ενδιαφέρει, στην Κύπρο. -Να ενημερώσω την γραμματεία του μεταπτυχιακού όταν/αν κληρωθώ σε αυτό, πως ήδη είμαι σε πρόγραμμα διδακτορικού ή να το κρύψω; -Γενικά, τι πιστεύετε; Μπορώ να τα καταφέρω και στα δύο ταυτόχρονα ή πρέπει να επιλέξω το ένα από τα δύο σε περίπτωση βέβαια που όλα πάνε καλά και στο μεταπτυχιακό;
-Από νομικής άποψης μπορείς να τα κάνεις και τα δύο γιατί είναι διαφορετικού επιπέδου. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να είσαι ταυτόχρονα σε δύο προπτυχιακά, 2 μεταπτυχιακά ή 2 διδακτορικά. Μπορείς όμως να είσαι σε ένα μεταπτυχιακό και διδακτορικό παράλληλα.
Παράθεση από: evievi στις Ιανουαρίου 02, 2013, 06:01:19 pm -Από νομικής άποψης μπορείς να τα κάνεις και τα δύο γιατί είναι διαφορετικού επιπέδου. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να είσαι ταυτόχρονα σε δύο προπτυχιακά, 2 μεταπτυχιακά ή 2 διδακτορικά. Μπορείς όμως να είσαι σε ένα μεταπτυχιακό και διδακτορικό παράλληλα. Στην Ελλάδα υπάρχει ρητή νομική απαγόρευση ΜΟΝΟ για 2 προπτυχιακά προγράμματα. Μπορείς όμως να κάνεις οποιοδήποτε από τους υπόλοιπους συνδυασμούς (2 μεταπτυχιακά, 2 διδακτορικά, 1+1 κ.ο.κ.).