0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το διδακτορικό που έχω στο μυαλό μου να ξεκινήσω σκέφτομαι να συνδυάζει την διαπολιτισμική εκπαίδευση με την ειδική αγωγή. Αν γίνω δεκτός θα είναι σε Πανεπιστήμιο που δεν έχει κατεύθυνση ειδικής αγωγής. Ο καθηγητής πάντως έδειξε να ενδιαφέρεται. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι: για να πιαστεί σαν ειδικής αγωγής από το υπουργείο, απαιτείται να έχει και το πανεπιστήμιο ανάλογη κατεύθυνση ή αρκεί μόνο ο τίτλος της διατριβής μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, τελειώνοντας τη δ.δ. παίρνεις τον τίτλο του διδάκτορος της σχολής από την οποία αποφοίτησες.
Παράθεση από: Lucinda στις Ιουλίου 11, 2013, 10:40:59 pmΑπ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, τελειώνοντας τη δ.δ. παίρνεις τον τίτλο του διδάκτορος της σχολής από την οποία αποφοίτησες. Καλημέρα.Για να καταλάβω και εγώ και να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου. Εγώ είμαι νηπιαγωγός και κάνω για παράδειγμα διδακτορικό στο τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης πάνω σε κάτι που έχει να κάνει με διδακτική μεθοδολογία, την παιδαγωγική γενικά κλπ (επίτηδες επέλεξα αυτό το παράδειγμα γιατί ως ειδικότητες - οι νηιαγωγοί και οι δάσκαλοι - είναι κοντά). Θα γίνω διδάκτωρ στο τμήμα δημοτικής και ας είναι το πρώτο πτυχίο στους νηπιαγωγούς;
Διδακτορικό εξ αποστάσεως υπάρχει και στο ΕΑΠ και στο ΑΠΚΥ. Στείλε τους ένα e-mail να σου πουν λεπτομέρειες.