0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρείτε ότι είναι αντιδεοντολογικό/αντιεπιστημονικό το ότι κατέθεσα την ίδια πρόταση ταυτόχρονα σε 2 τμήματα; Αγχώνομαι μήπως τυχόν ο πρώτος καθηγητής μάθει ότι έκανα αίτηση και αλλού μιας που είναι ένα θέμα το οποίο αυτός έφερε στην Ελλάδα πρώτη φορά.
Η απόφαση αυτή έχει πολλές αναγνώσεις και στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει όσα είπα παραπάνω. Πάντως φιλόλογος με διδακτορικό στην γλωσσολογία δεν έχει πάρει συνάφεια, ακριβώς λόγω του ότι η γλωσσολογία δεν θεωρείται ότι σχετίζεται με το επάγγελμα του καθηγητή δευτεροβάθμιας (να το πω έτσι απλά). Καλή τύχη σε όσους κυνηγήσουν το θέμα.
Καλό μεσημέρι σε ολα τα μέλη 🙂. Παρακολουθώ και εγω το νήμα καιρό. Φέτος παίρνω το πτυχίο μου στην εργοθεραπεία. Και του χρόνου θα κανω τα χαρτιά μου ως αναπληρώτρια ε/θ στο νόμο Λέσβου, έχουσα παιδαγωγική επάρκεια. Εχω δει τους πίνακες και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα εργαστω. Σκέφτομαι παράλληλα να ξεκινησω και μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα στο τμήμα κοινωνιολογίας. Εχουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την έρευνα στην κοινωνική συνοχή. Τα μαθήματα αφορούν άτομα αμεα, εκπαίδευση και μετανάστευση, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κοκ. Έχοντας επικοινωνήσει με απόφοιτους, εμαθα οτι εχουμε εργασίες στα 3 εξαμηνα σπουδών και οχι εξετάσεις, τις οποίες εργασίες ουσιαστικά τις καθοδηγούμε εμείς με τις σπουδές και τα ενδιαφέροντα μας. Συνεπώς εγω θα μπορώ να ασχοληθω με θέματα εκπαίδευσης και αμεα που με ενδιαφέρουν. Αυτο που θελω να ρωτησω, απευθυνόμενη κυρίως στο χρήστη emmaki, είναι αν σε περίπτωση με ενδιαφέρει και ένα διδακτορικό δίπλωμα στον τομέα της κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης, αν θα ηταν συναφές το διδακτορικό με το πτυχίο της εργοθεραπείας και το πτυχίο της φιλολογίας για θεσεις εργασίας σε εκπαιδευτικές δομές πχ ΣΜΕΑ. Ως αναπληρώτρια φυσικά, αφού διορισμούς δε βλεπω άμεσα τουλάχιστον. Ευχαριστώ και καλη συνέχεια σε ολους ☺