0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής αναγνωρίζεται ως ισότιμο και αντίστοιχο του μεταπτυχιακού του ΕΑΠ "σπουδές στην Εκπαίδευση" αν ο φοιτητής του ΑΠΚ επιλέξει τις αντίστοιχες κατευθύνσεις με τις ενότητες που προσφέρονται και στο αντίστοιχο πρόγραμμα του ΕΑΠ. Απλώς πρέπει να γίνει με προσοχή η επιλογή της κατεύθυνσης, π.χ. όποιος επιλέξει την 3η και 4η κατεύθυνση του ΑΠΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί ακριβώς οι ίδιες ενότητες προσφέρονται και από το ΕΑΠ στο αντίστοιχο πάντα πρόγραμμα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση το μεταπτυχιακό του στις "Επιστήμες της αγωγής" από το ΑΠΚ αναγνωρίζεται ως ισότιμο και αντίστοιχο με τη μεταπτυχιακό "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του ΕΑΠ. Για τις άλλες δύο κατευθύνσεις θα πρέπει να γίνει ερώτηση στο ΔΟΑΤΑΠ γιατί κατά το ήμισυ περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες θεματικές ενότητες του ΕΑΠ και κατά το άλλο ήμισυ όχι, οπότε σε αυτή τη περίπτωση καλό θα είναι κάποιος να έχει την έγγραφη απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ γιατί η αναγνώριση είναι 50-50.
Καλησπέρα παιδιά! Και γω τελικά είμαι στους προκαταρκτικά επιλέξιμους για τις "Θεατρικές Σπουδές" και για την "Πολιτική Υγείας και Σχεδιασμός Υπηρεσιών Υγείας"! Πρέπει ν'αποφασίσω μέχρι τη Δευτέρα αν ενδιαφέρομαι για κάποιο και για ποιο! Εσείς τι μου προτείνετε? Eli_ θ'αποδεχτείς τη θέση για τις "Θεατρικές Σπουδές"?
Καλησπερα σας και παλι! Πριν λιγο μου ηρθε e-mail απο το ΑΠΚΥ.Αρχικα δεν ειχα κληρωθει στους 180 για το μεταπτυχιακο Επιστημες της Αγωγης,αλλα τελικα μετα απο ελεγχο των πιστοποιητικων ειμαι επιλεξιμη πλεον.Τι γνωμη εχετε? το εχει ολοκληρωσει καποιος? ξερουμε τελικα για την αναγνωριση του? δε με νοιαζει αν δινει παιδαγωγικη επαρκεια αρκει να αναγνωριζεται.Συγγνωμη αν σας κουραζω,οποιος μπορει ας μου πει μια γνωμη,θελουν απαντηση συντομα..