Goat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Αν μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να απαντήσει στην εξής ερώτηση νεοδιόριστου: αν στην αίτηση που θα κάνει για οριστική τοποθέτηση διεκδικήσει οργανική που έχει μόνο 12 ώρες, αυτό τι σημαίνει ότι το υπόλοιπο ωράριό του θα πρέπει να το συμπληρώσει πηγαίνοντας και σε άλλο σχολείο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καλημέρα. Σε συνέχεια της ερώτησης της lela, αν κάποιος πάρει οργανική σε σχολείο π.χ. 12 ωρών στην Α' ανάθεση, είναι υποχρεωμένος να πάρει τις υπόλοιπες ώρες σε
Γεια σας συνάδελφοι! Μια ερώτηση για τις οργανικές τοποθετήσεις από μετάθεση... Αν τοποθετηθώ σε κενό που δεν έχω δηλώσει (αυτοδίκαια τοποθέτηση από το ΠΥΣΔΕ) και ζητήσω απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ τον Σεπτέμβρη, θεωρείται πως έχω υπηρετήσει την οργανική;; Ορισμένοι συνάδελφοι απαντούν ναι, άλλοι όχι... Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω την διάταξη/ την εγκύκλιο; Ευχαριστώ!
Την εγκύκλιο δεν ξέρω που θα την βρεις. Πάντως αν έχεις έρθει με μετάθεση στο νομό φέτος και τοποθετηθείς σε οργανικό κενό είτε αυτοδίκαια, είτε όχι πρέπει να την υπηρετήσεις. Αν πάρεις απόσπαση είτε εντός ,είτε εκτός ΠΥΣΔΕ θεωρείται ότι δεν έχεις υπηρετήσει οργανική. Εκτός και αν η απόσπαση γίνεται για τις ανάγκες της υπηρεσίας. . Επίσης, αν είχες έρθει με μετάθεση πέρσι ή και παλαιότερα στο νομό και έχεις υπηρετήσει στο νομό μια χρονιά σε λειτουργικό κενό, όταν θα πάρεις οργανική δεν χρειάζεται να την υπηρετήσεις γιατί θεωρείται ότι το έχεις ήδη κάνει.Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα…
Αν πήρες μετάθεση φέτος και τοποθετηθείς σε οργανική (άσχετα αν την επιλέξεις ή όχι), πρέπει να την υπηρετήσεις οπωσδήποτε. Η πατέντα με τις αποσπάσεις για τις ανάγκες της υπηρεσίας ευτυχώς αρχίζει να εκλείπει (από τις μεγαλύτερες αδικίες και εξυπηρετήσεις από το παράθυρο «κολλητών»). Αν πήρες μετάθεση περσυ και ήσουν στη διαθεση για ένα χρόνο, τότε δεν χρειάζεται να υπηρετήσεις την οποια οργανικη