Daskalos99 και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η τελική απόφαση, που τα περιλαμβάνει όλα, θα βγει από τις Διευθύνσεις ενιαία στο τέλος, τον Ιούλιο δηλαδή, με τη νέα κυβέρνηση.
περιμένω τα μεγάλαοι κυκλάδες έχουν ενδιαφέρον πχ είχαν έτοιμες τις δηλώσεις πριν το πάγωμα και να τα ονόματα, άρα ανακοίνωσαν προ εκλογών (η πρώτη δδε που ανακοίνωσε τοποθέτηση βλέπω , οι άλλες - και οι βιαστικές μόνο αιτήσεις οι κυκλαδες εκαναν χθες συνεδριαση και ανακοινωσαν ονοματα . Η λαρισα καλει μεν για αιτησεις αλλα ανακοινωσε παραλληλα και πινακες και οι οποιοι βγαινουν μεσα απο συνεδριαση πυσδε. Η λεσβος ζηταει μεν αιτησεις μεχρι 23/5, αλλα ανακοινωνει παραλληλα οτι θα αναμορφωσει πινακες αμεσως που σημαινει οτι θα κανει συνεδριαση πυσδε. Αρα ή οι δδε αυτες ερμηνευσαν απο μονες τους οτι προπαρασκευαστικες ενεργειες (και ορθως κατα τη γνωμη μου) δε νοουνται χωρις συνεδριασεις ή μιλησαν με υπουργειο. Αργα ή γρηγορα θα ξεκαθαρισει). ανακοινώνουν και νέα οργανική ξεκάθαρα. για μένα αυτο είναι σημαντικό.άρα το μονο προπαρασκευαστικές τι νόημα έχει, να η υπηρεσιακή μεταβολή ανακοινώνεται. οι άλλοι με τις αιτήσεις απλώς πάνε μετεκλογικά.οι αποσπάσεις γιατί δε βγαίνουν σε εξελ ουτε και τις αλλες χρονιες βγαινανε σε εξελ. Κατευθειαν αποφαση απο κεραμεως. Ομως θεωρω οτι εντος ιουνιου θα σταλει-οπως καθε χρονο- εγγραφο απο υπαιθ για να υπολογισουν πυσδε λειτουργικα για αποσπασεις; ξαναρωτάω.
δε νοουνται χωρις συνεδριασεις : για μένα δεν ετίθετο θέμα από την εγκύκλιο (αν δεις σχόλιά μου) ότι οι συνεδριάσεις είναι προπαρασκευαστικές, την ανακοίνωση οργανικών έθιγαΣΥΜΦΩΝΩ σε αυτο δηλ τι νοημα εχει να λεει το Στ Ε να κανετε μονο προπαρασκευαστικες, να γινονται συνεδριασεις, να ανακοινωνονται ονοματα δηλ η εκδοση αποφασης ειναι το προβλημα? ο λογος που αναστελλονται οι υπηρεσιακες μεταβολες -οπως νομιζω-ειναι για να μην τις χρησιμοποιει η εκαστοτε εξουσια για να προσελκυει ψηφοφορους . Αν λοιπον απαγορευτει η εκδοση αποφασης , τη στιγμη που επιτρεπονται ολα τα αλλα, αποτρεπεται η δυνατοτητα προσελκυσης ψηφοφορων απο την εκαστοτε κυνβερνηση ?? (πχ υπεραριθμών που πρέπει να φανούν - έβγαλαν οι κυκλάδες , άλλοι όχι ακόμα)ουτε και τις αλλες χρονιες βγαινανε σε εξελ : απο σένα περίμενα να καταλάβεις τι εννοώ... προφανώς , διότι έβγαιναν κατευθείαν οι αποφάσεις, ενώ τώρα η εξαιρεση λέει τι για τις αποσπάσειςκατα τη γνωμη μου για τις αποσπασεις η εξαιρεση λεει οτι: Να κανετε τις αντιστοιχες προπαρασκευαστικες δηλ αποστολη εγγραφου απο υπαιθ προς πυσδε για δημιουργια πινακα Γ για αποσπασεις, καταχωρηση πινακα στο e-data για να τον δει η περιφερεια, οριστικοποιηση προτασης λειτουργικων κενων/δδε απο περιφερειες προς υπουργειο, συνεδριαση κυσδε και στο σημειο αυτο STOP;;;; και βασικά αναφέρομαι στους φορείς περισσότερο. εν κρυπτω γίνονται οι διεργασίες ούτως ή άλλως. πιάνεις πώς συνδέονται οι δημόσιες ανακοινώσεις των νέων οργανικών των υπεραρίθμων; για μένα προτεραιότητα είχε να ξεκαθαρίσουν οι αποσπάσεις παρά οι τοποθετήσειςσωστο που γίνονται σε τοπικό επίπεδο (οργανικών τώρα, σεβαστή η αγωνία όλων φυσικά. διοικητικά το γράφω) . γνώμη μου.λόγος να γίνεται δηλαδή... επιμένω ότι μπερδεύτηκε το πράγμα χωρίς λόγο. και όλα ξεκινάνε από τη μεταφορά των εκλογών λόγω καθαρά εργαλειοποίησης των τεμπων (δίκιο είχαν τελικά οι αμερικανοί ότι θέλει 5 μήνες... )
δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς μετράς (πχ από τις 58 δύο τουλάχιστον είναι εκτός, διότι έχουν ήδη ολοκληρώσει), υπάρχουν και άλλες που συνεχίζουν και δεν αναφέρθηκαν καν (γ αθήνας πχ- που πάει προσεκτικά ). όντως άλλες μεγάλες τηρούν στάση αναμονής (αναμενόμενο όπως έχω γράψει παραπάνω).η ηλεία που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω τι κάνει ακριβώς : έβγαλε 10/5 - προ της εξαίρεσης - βλεπω έγγραφο υποβολής αιτήσεων άρσης υπεραριθμίας και δεν βλεπω πουθενά άρση , αλλά καλεί τις επόμενες φάσεις για αιτήσεις με προθεσμία , όχι απλή ανακοίνωση, όπως άλλες διευθυνσεις. λίγο ανακατεμένο το βλέπω, εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι.
Οι πρωτοβαθμιες πάντως άρχισαν η μια μετά την άλλη να βγάζουν προσκλήσεις για δηλώσεις βελτιώσεων/οριστικών τοποθετήσεων (κι ας υπάρχει σε εκκρεμότητα η εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ για τις αναμοριοδοτησεις οσων μεταταγμενων έχουν κρατήσει μόρια δευτεροβάθμιας και αρα σε κάποιες διευθυνσεις πρέπει να βγουν νεοι πινακες μοριων)
αυτό είναι ένα θέμα. δεν ξέρω ποια λες , ενδεικτικά όμως η ανατολική θεσσαλονίκη καλά κάνει , γιατί είχε τακτοποιήσει υπεραριθμίες και προχωρά. η δυτική νομίζω έχει εκκρεμότητα. άλλες ; α΄αθήνας, αχαΐα, πειραιάς δεν έχουν βγάλει κάτι νομίζω. κλείνει το μαγαζί για εκλογές ... καλή περισυλλογή και ψηφο.