georgen και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλούσαμε για την συγκεκριμένη περίπτωση
- Μη τοποθέτηση υπεράριθμων πριν την προεκλογική περίοδο- Υποχρέωση επανυπολογισμού των μορίων των υποχρεωτικά μεταταχθέντων το 2013, μετά την απόφαση του ΣτΕ.
Γεια σου , ρε vama, με τις συγκροτημένες απαντήσεις σου.
Καλή τύχη σε όλους (οι αποσπάσεις οι έρμες πάνε ...)
Εμένα οι αποσπάσεις με ενδιαφέρουν, αλλά φοβάμαι ότι πάμε για Αύγουστο. Όχι ότι θα είναι η πρώτη φορά.....
Και στην περίπτωση
ε ναι , αλήστου μνήμης εποχές (μην πω για διορισμούς σεπτέμβριο και πέσουν πέτρες), αλλά όχι και στο επιτελικό κράτος έτσι, παρακαλω.όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά των φορέων θα ήταν οι πιο εύκολες να βγουν (διαδικασία εύκολη) με εξελάκι λόγω των δεδομένων συνθηκών (ένα ΚΥΣΔΙΠ πρέπει να έγινε αλλά και στα γραφεια όπου κανονίζονται αυτά θεωρώ ότι όποιος έχει κονέ μπορεί και να ξέρει). τα τηλέφωνα θα έχουν αποτέλεσμα ίσως για τις άλλες ... όποιος έχει πληροφορία από μέσα ας πεικαλή σου επιτυχια ! καλό μας σανό (κάτι δικά μου)
Όχι, δεν ισχύει αυτό που λέτε (και έχω τονίσει). Διαφορετικά, ξέρετε πόσοι νεοδιόριστοι του 2020 ή/και 2021 θα έπρεπε να ΜΗΝ πάρουν μετάθεση (από περιοχή σε περιοχή) στις πρόσφατες μεταθέσεις; Μιλιούνια! Στην "περίπτωση
Καλησπέρα, να ρωτήσω το εξής: Μετά από τη μετάθεσή μου, παίρνω οργανική θέση σε σχολείο το οποίο τίθεται σε αναστολή λόγω έλλειψης μαθητών μέσα στο καλοκαίρι. Τι γίνεται στην περίπτωση μου; Έχω προτεραιότητα έναντι όλων στις τοποθετήσεις του Αυγούστου (αποσπάσεις κλπ); Με την οργανικότητα τι γίνεται; Θεωρούμαι αυτόματα υπεράριθμος, οπότε την επόμενη άνοιξη προηγούμαι στην επιλογή αοργανικής θέσης έναντι των μετατιθέμενων; Το σενάριο είναι υπαρκτό, όποιος μπορεί, ας απαντήσει.Ευχαριστώ.
αν ψάξεις λίγο στο νήμα , έχουν απαντηθεί πάνω κάτω αυτά. μερικές βασικές επισημάνσεις : -η φάση αυτή είναι για οργανικά κενά , όχι λειτουργικά -οι υπεράριθμοι είναι ειδική κατηγορία (πρώτα κρίνονται ονομαστικά όσοι θελουν ή οι τελευταίοι τοποθετηθέντες) και αν γίνει άρση καλώς=νέα οργανική. επιλέγουν πρώτοι στα κενά , αλλά μόνο ομάδας σχολειων του σχολείου οργανικής τους και όμορων.-αν δε γίνει άρση (και αν γίνει ακομα , έχει συμβεί σε διευθύνσεις ) μπορούν να ζητήσουν και βελτίωση μετά , αν έχει καλύτερο κενό (αν έχουν κάνει αίτηση από παλιά). -άρση υπεραριθμίας δεν γίνεται με το ζόρι (ορίζεσαι ονομαστικά όμως) , παραμένεις εκεί που είσαι οργανικά . αν δεν πάρεις βελτίωση , πας αργότερα στα λειτουργικά κενά (σχετικές ανακοίνώσεις της διεύθυνσης για λειτουργικά υπεράριθμους)
ευχαριστώ δηλαδή για τους οργανικά υπεραριθμους δίνονται σχολεία για δήλωση περιοχών ή τους τοποθετεί όπου θέλει η διεύθυνση