0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας,Ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ βοηθητικές απαντήσεις.Όταν πάρει κάποιος πρώτη φορά οργανική ως νεοδιοριστος και αιτηθεί απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ παίρνει τα μόρια της οργανικής ή της απόσπασης;Αν τον τοποθετήσει η διεύθυνση μετά από άδεια σε κενό, γιατί η δικιά του οργανική είναι καλυμμένη, ποια μόρια παίρνει; Τοποθέτησης ή οργανικής;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Αυτός που είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κάνει το καλοκαίρι εφημερία; Και αν ναι που;
Κάθε φορά που υπηρετείς σε διάθεση (πχ. διορισμός, μετάθεση χωρίς οργανική) θεωρείται ότι έχεις υπηρετήσει την οργανική που θα πάρεις μετά τη διάθεση.
Δλδ, το 2025-2026 είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και υπηρετώ σε λειτουργικό κενο. Αν το 2026-2027 πάρω οργανική, δε θα πρέπει να την υπηρετήσω για να την ξεχρεωθω;
Καλησπέρα σας,Έχω πάρει μόλις οργανική, θέλω να κάνω αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, αλλά έχω ζητήσει και άδεια 4μηνη άνευ αποδοχών από 1/9. Η απόφαση της άδειας θα μου δωθεί στις 30/06. Οι αποφάσεις για τις διαθέσεις σε αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ θα βγουν αργότερα. Ξέρετε αν θα μου δωθεί η απόσπαση ή βλέποντας την απόφαση της άδειας δεν θα την δώσουν;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Κάποιος που τοποθετήθηκε σε πειραματικο σχολείο, ενω πήρε μετάθεση σε άλλο πυσδε από αυτό που τοποθετηθηκε, χρωστάει οργανικη;