vasilis047, margarita37, techteach34! και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή διαφέρει η οργανικη υπεραριθμία με την λειτουργική? Αυτο μπορώ να το βρω κάπου για τις λειτουργικές υπεραριθμίες μιλάω. Ο αλλοος συνάδελφος (απο το δεύτερο σχολείο συγχωνευσης) έχει το δικαίωμα να μην διαλέξει την θέση που πρέκυψε στο σχολείο συγχωνευσης αλλα κενό ομορης ομάδας??Τότε αν στην θέση του σχολείου συγχωνευσης έρθει ενας διαθεσιτης με περισσότερα μόρια από εμενα τι γίνεται. Εγω με άρση υπεραριθμίας δεν πήρα οργανικη??? Ποοο συγχωρεστε με αλλα μπερδευομαι..θελω να εχω καπου θεση να μην ταλαιπωρουμαι...ευχαριστω
Όχι , σε μας πέρσι πήραν οριστική τοποθέτηση αυτοί που ήρθαν με μετάθεση και παραμείναμε στη διάθεση οι υπόλοιποι ( χοντρικά το περιγράφω , δεν θυμάμαι αν έγινε ακριβώς έτσι ).Πάντως όταν ήρθα με μετάθεση στο μεγάλο πυσδε , είμασταν τριψήφιος αριθμός πε3 στη διάθεση και τώρα δεν έχουμε μείνει ούτε οι μισοί ( πάλι χοντρικά ) . Θα υπάρχουν και φέτος οριστικές τοποθετήσεις αφού υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις 2 ετών που θα δοθούν τα κενά τους.
Kαλησπέρα!Να ρωτησω οποιον ξέρει! Ημουν υπεράριθμη λόγω συγχώνευσης σχολείων( δασκάλα) και φέτος συγχωνεύτηκε και άλλο σχολείο με το παλιό μου. Με τις μεταθέσεις ανοίξανε δυο θέσεις στο σχολείο. Με κάλεσε το πυσπε να δηλώσω οτι επιυθμώ κατα προτεραιότητα να πάρω οργανική στο σχολειο Και σαφως την δηλωσα. Το θεμα μου είναι άλλο στο δέυτερο σχολείο, το οποιο συγχωνεευτηκε φετος ηταν και ενα αλλο ατομο το οποιο και αυτο λογικα θα πάρει την θέση μιας και εχει και αλλη μια που εχει ανοιξει. Το Σεπτεμβριο ομως υπαρχει δυνατοτητα να βγει καποιος λειτουργικα υπεράριθμος. Πως θα κριθουμε. Θα βγω εγω που πηρα οργανικη ως υπεράριθμη η ο αλλος συνάδελφος που εφοσον συγχωνευτηκε το σχολειο και υπηρχε οργανικη την πηρε ουτως η αλλως.. Δεν μπορω να βγαλω ακρη ρε παιδια..
Θελω να πω γινεται με λιγοτερα μορια να παρει οργανικη επειδη το δηλωσε πιο ψηλα?
Σε αυτήν όμως την περίπτωση δεν ξερω αν εσύ προηγείσαι αφου τοποθετήθηκες ως οργανικά υπεράριθμη η ο συνάδελφος σου που ήρθε απο συγχώνευση..(επιπλέον με το σχολειο σου), αυτό λογικά δεν κρίθηκε ως οργανικά υπεράριθμος.
άρα γλιτωνω την λειτουργικη υπεραριθμία αν την δεύτερη θεση την παρει καποιος με βελτιωση εντος πυσπε η με δηλωση οριστικης τοποθέτησης. αυτο καταλαβαίνω. τι να πω ηλ...θιες υπεραριθμιες.!
δεν βγαζω ακρη και νευριάζω !θελω να μην μετακινουμαι καθε σεπτεμβρη ειναι κακο αυτο?