MariaGrahm, irini123 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το λυνεις!Θα πας στο λειτουργικό κενό υπηρετώντας έτσι την οργανική σου και του χρόνου θα αιτήσεις βελτίωση θέσης!
Στα λειτουργικά που θα δώσουν τώρα, η σειρά είναι:1) ονομαστικά υπεράριθμοι που δεν τακτοποιήθηκαν2) διαθεσίτες3) αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΔΕ4) αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ5) αναπληρωτέςΤα λέω καλά;Γιατί ξέρω ένα ΠΥΣΔΕ που πέρυσι την παραπάνω πεντάδα την έπαιξε 1-3-4-2 και τους αναπληρωτές όπου να ΄ναι!!!
καλημερα ,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως να λυσω το προβλημα που μου προεκυψε? Πηρα μεταθεση σε πυσπε ,εφυγα απο νησι ,και ενω ημουν τριτος στις τοποθετησεις στους 15 και διαλεγα οτι ηθελα,πηρα την 2 επιλογη μου εχω οργανικη θεση απο μεσα ιουλιου αλλα χθες ομως ειδοποιηθηκα οτι ειμαι λειτουργικα υπεραριθμος και να κανω αιτηση σε κοντινο λειτουργ.κενο.Δηλαδη χωρις να ενημερωθω δηλωσα ενα κενο το οποιο δεν εχει ωρες καθολου.
παιδια να ρωτησω κατι;;; σημερα 1/9 κανουμε πραξη αναληψης οσοι ανηκουμε οργανικα στο σχολειο;;
Μπορώ να κάνω ένσταση στο υπουργείο κατα τις διαδικασιας; και αν ναι που την καταθέτω; Το ΠΥΣΠΕ γνωριζε οτι υπάρχει υπεραρυθμία (υπάρχει νομικα οργανικό κενο με 0 ώρες;) δεν ενημέρωσε για αυτο το κενό και οσοι ήταν ειδη εκεί το γνωριζαν και δεν το δήλωσαν εγώ με τα περισσότερα μόρια την πάτησα γιατι μόλις ήρθα απο μεταθεση και δεν γνώριζα.