0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν πρεπει ο ωρομίσθιος να πάει να παραλάβει το πιστοποιηποιητικό Υγείας από την Υγειονομική επιτροπή και εκείνη τη μέρα έχει μάθημα. (Και γενίκα οι ώρες του είναι μοιρασμένς σε 5 Μέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή)Τι γίνεται? Θατα πάρει εκείνη τη μέρα τα μόριά του? Θα πληρωθεί? Θα του δώσουν ειδική άδεια από το σχολείο?Πώς γίνεται?
δουλευω σαν ωρομισθια δευτ-τετ πεμπτ και παρασκ 11ωρες μπορω με καποιον τροπο τωρα για 24 και 25 να κανω τα μαθηματα ολα την δευτερα 21 και τριτη 22-12 ετσι ωστε να μην χασω τα μορια μου?
Παράθεση από: theodora@ στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 06:25:25 pmδουλευω σαν ωρομισθια δευτ-τετ πεμπτ και παρασκ 11ωρες μπορω με καποιον τροπο τωρα για 24 και 25 να κανω τα μαθηματα ολα την δευτερα 21 και τριτη 22-12 ετσι ωστε να μην χασω τα μορια μου?επρεπε να ειχες ξεκινησει απο την προηγουμενη βδομαδα τις αναπληρωσεις για να καλυψεις και τα μορια των δυο εβδομαδων που τα σχολεια ειναι κλειστα!
Συνάδελφοι, θα ήθελα να καταθέσω το δικό μου... απόσταγμα σοφίας πάνω στον τίτλο κυρίως του θέματος. Από την προσωπική μου, λοιπόν, εμπειρία έχω καταλήξει στο εξής: η μόνη υποχρέωση του ωρομίσθιου είναι... να μην έχει δικαιώματα Ή άντε στο τσακίρ κέφι να έχει μερικά... αλλά να μην τα καρπώνεται!