0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος αν γνωριζει please...
Στις περιπτώσεις όμως που ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί μετά το πέρας των ωρών για τις οποίες προσλήφθηκαν, απασχοληθούν και σε άλλα καθήκοντα, παρότι αυτό απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία, τότε δικαιούνται αποζημίωση, κατά τας διατάξεις περί αδικαιολογήτου πλουτισμού, η οποία καθορίζεται κάθε φορά και για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση από τα τακτικά δικαστήρια.[/i]Η εγκύκλιος είναι ξεκάθαρη. Αν κάνουν οι ωρομίσθιοι οτιδήποτε άλλο εκτός από διδασκαλία, πρέπει να πληρωθούν!
εμενα παντως ο διευθυντης με βαζει να κανω εφημεριες κ μου διαβασε μαλιστα κ την εγκυκλιο, κατι που το ξερω οτι δεν ισχυει. αλλα δε με νοιαζει καθολου. ετσι κ αλλιως κ εφημερια να μην εχω παλι βγαινω εξω στο διαλειμμα κ μιλαω με τα παιδια. ισως βεβαια να εξαρταται κ απο τις αναγκες του εκαστοτε σχολειου. το σχολειο μου ειναι πολυ μικρο κ εχει πολυ λιγους καθηγητες. οποτε το βρισκω λογικο να κανω κ εγω εφημεριες. επισης απο την αρχη με αντιμετωπισαν ως μερος του συνολου κ οχι οπως αλλους συναδελφους που εχω ακουσει οτι τους συμπεριφερονται καπως υποτιμητικα.
Όταν οι διευθυντές κάνουν όλα τα θελήματα των ωρομισθίων και μας γράφουν πληθώρα ωρών που δεν τις έχουμε εργαστεί είναι καλοί και κάνουν το αυτονόητο για κάποιους. Όταν όμως το δχολείο , οδιευθυντής ,τα ίδια τα παιδιά τους χρειαστούν αναζητούν τη νομοθεσία και το πρωτόκολο.
Παράθεση από: maryvas στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 12:52:42 pmεμενα παντως ο διευθυντης με βαζει να κανω εφημεριες κ μου διαβασε μαλιστα κ την εγκυκλιο, κατι που το ξερω οτι δεν ισχυει. αλλα δε με νοιαζει καθολου. ετσι κ αλλιως κ εφημερια να μην εχω παλι βγαινω εξω στο διαλειμμα κ μιλαω με τα παιδια. ισως βεβαια να εξαρταται κ απο τις αναγκες του εκαστοτε σχολειου. το σχολειο μου ειναι πολυ μικρο κ εχει πολυ λιγους καθηγητες. οποτε το βρισκω λογικο να κανω κ εγω εφημεριες. επισης απο την αρχη με αντιμετωπισαν ως μερος του συνολου κ οχι οπως αλλους συναδελφους που εχω ακουσει οτι τους συμπεριφερονται καπως υποτιμητικα.Μπράβο για τη στάση σου. Όντως δεν είναι στα καθήκοντα του ωρομισθίου η εφημερία, άλλα τη κατάντια, τη ξεφτίλα να το συζητούν κάποιοι. Όταν οι διευθυντές κάνουν όλα τα θελήματα των ωρομισθίων και μας γράφουν πληθώρα ωρών που δεν τις έχουμε εργαστεί είναι καλοί και κάνουν το αυτονόητο για κάποιους. Όταν όμως το δχολείο , οδιευθυντής ,τα ίδια τα παιδιά τους χρειαστούν αναζητούν τη νομοθεσία και το πρωτόκολο. Ο κλαδος σφίζει από μιζέρια γι΄αυτό και δεν έχει μέλλον. Κανείς δεν κάνει τίποτε πέρα από τα υποχρεωτικά. Προσφορά μηδέν. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, σταματήστε την γιατί εκτίθεστε........
Παράθεση από: xriana1 στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 09:34:16 pmΠαράθεση από: maryvas στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 12:52:42 pmεμενα παντως ο διευθυντης με βαζει να κανω εφημεριες κ μου διαβασε μαλιστα κ την εγκυκλιο, κατι που το ξερω οτι δεν ισχυει. αλλα δε με νοιαζει καθολου. ετσι κ αλλιως κ εφημερια να μην εχω παλι βγαινω εξω στο διαλειμμα κ μιλαω με τα παιδια. ισως βεβαια να εξαρταται κ απο τις αναγκες του εκαστοτε σχολειου. το σχολειο μου ειναι πολυ μικρο κ εχει πολυ λιγους καθηγητες. οποτε το βρισκω λογικο να κανω κ εγω εφημεριες. επισης απο την αρχη με αντιμετωπισαν ως μερος του συνολου κ οχι οπως αλλους συναδελφους που εχω ακουσει οτι τους συμπεριφερονται καπως υποτιμητικα.Μπράβο για τη στάση σου. Όντως δεν είναι στα καθήκοντα του ωρομισθίου η εφημερία, άλλα τη κατάντια, τη ξεφτίλα να το συζητούν κάποιοι. Όταν οι διευθυντές κάνουν όλα τα θελήματα των ωρομισθίων και μας γράφουν πληθώρα ωρών που δεν τις έχουμε εργαστεί είναι καλοί και κάνουν το αυτονόητο για κάποιους. Όταν όμως το δχολείο , οδιευθυντής ,τα ίδια τα παιδιά τους χρειαστούν αναζητούν τη νομοθεσία και το πρωτόκολο. Ο κλαδος σφίζει από μιζέρια γι΄αυτό και δεν έχει μέλλον. Κανείς δεν κάνει τίποτε πέρα από τα υποχρεωτικά. Προσφορά μηδέν. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, σταματήστε την γιατί εκτίθεστε........Πλάκα μας κάνεις συνάδελφε; Μήπως έχεις δουλέψει ωρομίσθια ... εις τας