0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2007, 10:25:27 pmΝομίζω ότι καταλαβαίνω καλά την ελληνική. Γράφει πως τα τελευταία 2 χρόνια δούλεψε και ως ωρομίσθια και ως ΠΔΣ. Παράλληλα! Θα αρχίσω να αμφιβάλλω για τη νοημοσύνη μου, την αντίληψή μου κλπ....Να ρωτησω κι εγω κατι... Αν εισαι ωρομισθιος δεν μπορεις να δουλεψεις ΠΔΣ? Αν ως ωρομισθιος εχεις 6ωρο για παραδειγμα?Κι επισης, βγαζουνε ΠΔΣ για ΠΕ06? ειναι η ειδικοτητα μου, αλλα δεν ξερω κανεναν που να εχει κανει ΠΔΣ.
Νομίζω ότι καταλαβαίνω καλά την ελληνική. Γράφει πως τα τελευταία 2 χρόνια δούλεψε και ως ωρομίσθια και ως ΠΔΣ. Παράλληλα! Θα αρχίσω να αμφιβάλλω για τη νοημοσύνη μου, την αντίληψή μου κλπ....
Να ρωτησω κατι παροιμοιο με το αρχικο θεμα?Αν καποιος ωρομισθιος, στη μεση της σχολικης χρονιας, για καποιο λογο δεν μπορει να συνεχισει να διδασκει, μπορει να διακοψει?Υπαρχει προβλημα? Καποια ...επίπτωση ή κατι που πρεπει να γνωριζει? Φυσικα υποθετω οτι γινεται αυτο, ποιος μπορει να σε απαγορευσει, αλλα δεν ξερω τα διαδικαστικα.Περιμενω τις απαντησεις σας.