0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: peri2005 στις Οκτωβρίου 04, 2007, 11:25:43 pmΘέλω να πω , τα μόρια που είχε κάποιος μέχρι να διορισθεί "χάνονται" μετά τον διορισμό και ουσιαστικά ξεκινάς να μαζεύεις "καινούργια" μόρια , με σκοπό καλύτερες μεταθέσεις ...;ή εξακολουθούν να παίζουν ρόλο;Δεν χάνονται τα μόρια.Απλά υπολογίζονται κάπως διαφορετικά για μετάθεση, για τον μισθό ...
Θέλω να πω , τα μόρια που είχε κάποιος μέχρι να διορισθεί "χάνονται" μετά τον διορισμό και ουσιαστικά ξεκινάς να μαζεύεις "καινούργια" μόρια , με σκοπό καλύτερες μεταθέσεις ...;ή εξακολουθούν να παίζουν ρόλο;
Πώς ακριβως μετρανε τα μορια της ωρομισθιας προϋπηρεσιας μετα το διορισμο? Π.χ., τι πλεονεκτημα εχει ωρομισθιος που δουλευει 2 ωρες τη βδομαδα σε σχολειο Ζ' εναντι αλλου που δουλευει τις ιδιες σε σχολειο Α'? (αφου σε τοπικ αναπληρωτων διαβασα οτι αν αναπληρωτης δουλεψει κατω απο 15 μερες, χανει εντελως το μηνα! Μηπως ισχυει κατι τετοιο και για τους ωρομισθιους και αυτος που δουλευει στο σχολειο Ζ' δεν εχει ουσιαστικα κανενα πλεονεκτημα?)
Όταν λέτε ώρες που δούλεψε κάποιος σαν ωρομίσθιος τι ακριβώς εννοείτε? Αυτές που πραγματικά διδάσκει μέσα στην τάξη ή (εβδομαδιαίες ώρες πρόσληψης)*μήνες? Θέλω να πω, πρέπει κάθε βδομάδα να κρατάω ημερολόγιο πόσες ώρες δίδαξα πραγματικά δηλαδή πόσες ώρες είχα παρουσία μέσα στην τάξη? πχ αν πάει το σχολείο εκδρομή, αν συνεδριάσει ο σύλλογος, αν χαθεί ώρα για εκδήλωση (ομιλία κλπ), αν αρρώστησα, τότε αυτές τις ώρες δεν τις μετράω? Αν μετρώντε έτσι τότε σε ποιόν δίνω αναφορά για το πόσες ώρες έκανα κάθε εβδομάδα? στον διευθυντή?Έστω ότι με καλούν από 1 Νοεμβρίου για 11 ώρες. Τότε μέχρι τις 30 Ιουνίου που απολύομαι, θα έχω 11*8 ώρες? αφού από νοέμβρη μέχρι Ιούνη είναι 8 μήνες.ευχαριστώ
Δηλαδη αν αρρωστησει καποιος που ειναι ωρομισθιος, θεωρειται σαν να δουλευει, και τα μορια για αυτες τις μερες μετρωνται κανονικα? Ακομα και τα χρηματα παιρνει για τις μερες της απουσιας?
Και οταν δε γινεται καθολου μαθημα στο σχολειο, αλλα γιορτη, οπως θα γινει φανταζομαι στις 26-10 λογω 28ης, θα μετρησουν οι ωρες εκεινης της μερας (αν φυσικα εχεις μαθημα) ?
Οπότε μάλλον δεν θα μετρήσουν...