0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χιο.γεωπονος.μου ειπαν οτι καλεσαν πολλα 4ωρα.απο τις 11 ωρες που ηταν μεχρι περσι φετος 4 και πολλες σας ειναι.με ποιο σκεπτικο ομως?
Οι ξευτίλες 8 Φεβρουαρίου σήμερα….Επιτέλους μετα από 6 μηνες το σεβαστό υπουργείο αποφάσισε να βάλει ταξη στην ζωη μου…Να φτιάξω το ωράριο μου…να φτιάξω τα + και – του κουμπαρά μου…Σήμερα πρωι πρωι περιχαρής δασκαλίτσα με παίρνει τηλ…Ναι καλημέρα επιλεχτήκατε κτλπ κτλπ….για ωρομισθια…μπλα μπλα το μέγιστο 4 ωρες….Γύρισαν τα ματια μου αναποδα… βραχυκύκλωσε το κινητο από τους αφρους…Ευτυχώς δλδ γιατι αυτό περίμενα για να συμμαζέψω την ζωη μου…όχι τιποτα άλλο δλδ …αλλα τελειώνει και το πετρέλαιο …να είναι καλα τα παιδια..Καποτε θα εκανα κολοτουμπες μεχρι το βραδυ…καποτε …όχι τωρα…Καποτε εκανα 119 χλμ πήγαινε και 119 ελα για 1 ωρα μαθημα…και μετα δουλευα σαν το σκυλί κάθε βραδυ για να τα βγάλω πέρα ..αλλα δεν με ενοιαζε..τετοια χαρα και ικανοποιηση…κατι κανω…δεν την ειχα ξαναζήσει..Κάποτε έδινα και ασεπ..3 φορες σε ολες επυτηχων…και σε καποιον ήμουν και διοριστεος …αδιοριστος…Η αποφαση δεν ηταν δυσκολη….ΟΧΙ…Και οχι δεν ειμαι ο βασιλης καηλας….Αλλα από τον περσινό ιουνιο τα εξοδα τρεχουν..και έφτυσα αιμα για να βρω δουλειά …τωρα βρηκα…όχι μια 2…Και αποφάσισα να τα εχω καλα με τον εαυτο μου…να μην διχοτομήσω την σκέψη μου…να μην πλάθω κουλουράκια…Ειμαι κακο σκυλί …εγωιστής και τσατιλας …αμα μου μπει…. κολλώ ασχημα..ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ…αν το κανουμε ολοι αξιζει…Το γιατι όχι μπορω να κατσω να γραφω ολη μερα…Το πουτ@ν@κι του υπουργείου δεν θα γίνουμε…Ετσι κιαλιως αυτοι αυτό που θελουν θα κάνουν…-….εμεις σας πήραμε τηλ.100 ωρομίσθιους …και κανεις δεν ηρθε…δεν φταίμε εμείς για τα κενα….γιαυτο λοιπόν αποφασίσαμε να προβούμε στο διορισμό άλλων 100 δασκαλων… αναπληρωτών….
Εμένα με κάλεσαν 3 φορές από διάφορα γραφεία, αλλά από του Πειραιά μου έστειλαν και τηλεγράφημα μέσω ΟΤΕ. Γιατί τόσες επισημότητες για 4 ώρες???