*

Αποστολέας Θέμα: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων  (Αναγνώστηκε 28205 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 29, 2008, 09:51:08 am »
χτες πήγα τις ώρες Μαίου και μου λέει ο διευ/ντης ότι από τη στιγμή που σταματάει το κανονικό πρόγραμμα παίρνω τις ώρες μόνο των επιτηρήσεων, δηλαδή 4 ώρες 1 φορά την εβδομάδα!!! Οχι, του λέω να το ξαναδείτε, γιατί ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο κτλ. Τελικά, μετά από δική μου επιμονή και αφου το είχε ξεχάσει, μου είπε ότι είχα δίκιο. Γιατί τα λεω όλα αυτά... Γιατί πρεπει να είμαστε γνώστες των πραγματων,γιατί αλλιώς θα χάνουμε..αντί να κερδίζουμε......

Πόσο δίκιο έχεις...
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:00 »

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 29, 2008, 07:57:27 pm »
βρε κοριτσια το εγγραφο ποθ εστειλε η τελευταιοσ συναδελφος δεν λεει κατι τετοιο. διαβαστε το καλα!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 30, 2008, 10:19:33 am »
ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟ

Αποσυνδεδεμένος evistamp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 31, 2008, 10:56:58 am »
Eγώ εχθες υπεγραψα 40 ώρες για τον Μάιο. Τελικά γραφονται οι ώρες σύμφωνα με το προγραμμα των μαθηματων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:00 »

Αποσυνδεδεμένος tsal70

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 31, 2008, 11:54:42 am »
στη διευθυνση χαλκιδικης ισχυει οτι ειπε ο συναδελφος οι ωρες γραφονται  συμφωνα με το προγραμμα των εξετασεων και πρεπει να καλύψω για τις 5 εβδομαδες τις ωρες που αντιστοιχουν με επιτηρησεις ανεξαρτητα αν ξεπερναω καποια εβδομαδα τις ωρες απο τη συμβαση (8) δηλ εγω που δεν πηγα την πρωτη εβδομαδα λογω καποιων υποχρεωσεων την επομενη πηγα 3 φορες απο 4 ωρες κοκ

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 01, 2008, 06:55:32 pm »
Tελικα ηρθε και στο εσπερινο που δουλευω εγγραφο με την υπογραφη του υπουργου παρακαλω  :o οτι οι ωρομισθιοι του κανονικου προγραμματος απολυονται στις 21 Ιουνιου!!!!Μια χαρα!!!!! :D
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 01, 2008, 07:59:41 pm »
ΘΕΜΑ: Καταχώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών διδ. έτους 2007-2008

Σας κάνουμε γνωστό ότι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. (Ο.Π.ΣΥ.Δ./Π.Ε. & Δ.Ε.) τίθεται σε λειτουργία για την καταχώριση των στοιχείων πρόσληψης των αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, οι οποίοι προσλήφθηκαν κατά το διδακτικό έτος 2007-2008.

Η καταχώριση των στοιχείων πρόσληψης θα γίνει ηλεκτρονικά με ευθύνη σας, απευθείας στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα. Οι ημερομηνίες καταχώρισης ορίζονται από 4/4/2008 έως 18/4/2008.

Τα στοιχεία που καταχωρούνται είναι :

Ι.   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

α)  Ο αριθμός και η ημεροχρονολογία της Υπουργικής Απόφασης πρόσληψης

β)  Ο αριθμός και η ημεροχρονολογία της Πράξης του Διευθυντή Εκπαίδευσης

γ)  Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας του εκπαιδευτικού στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης

δ)  Η καταληκτική ημερομηνία υπηρεσίας του εκπαιδευτικού

Ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας των αναπληρωτών αποτελεί η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Καταληκτική ημερομηνία της υπηρεσίας αποτελεί η 21η Ιουνίου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και η 30ή Ιουνίου για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η καταχώριση της ημερομηνίας λήξης της υπηρεσίας των αναπληρωτών θα πραγματοποιηθεί κατά την τρέχουσα διαδικασία.

Παιδιά βρήκα αυτό το έγγραφο του Υφυπουργού Παιδείας Λυκουρεντζου (www.m-lagoudakis.com/content/view/929/33/)

είναι φετινό και ορίζει ότι για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση η σύμβαση τελιώνει 30 Ιουνίου και 21 για Αθμια..μήπως στο esos έκαναν λάθος;;;

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 01, 2008, 08:09:01 pm »
Μηπως οι συγκεκριμενες ημερομηνιες ισχυουν μονο για τους αναπληρωτες????Γιατι στα δημοτκικα που δουλευω ως ωρομισθια δεν εχουμε δουλεψει ποτε μετα τις 15 Ιουνιου...και οπως ειπα και παραπανω στο λυκειο που ειμαι φετος ηρθε το χαρι για 21 Ιουνιου...δεν ξερω...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 01, 2008, 09:20:02 pm »
Μήπως στα εσπερινά γίνεται νωρίτερα η έκδοση των αποτελεσμάτων? Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις των τοπικών μαθημάτων?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 02, 2008, 05:20:32 pm »
Συνάδελφοι, τελικά οι ώρες των επιτηρήσεων πώς υπολογίζονται; Έχω πάρει από τη δευτεροβάθμια Θεσ/νίκης μια γνωμοδότηση (αριθμός 701/1998) του νομικού συμβουλίου του κράτους (τώρα δεν μπορώ να την "ανεβάσω" ολόκληρη) που στην τελευταία παράγραφο λέει τα εξής:
Οι ωρομίσθιοι καθηγητές γενικών μαθημάτων εφόσον συμμετέχουν ενεργά κατά την περίοδο των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου και παρέχουν τις σχετικές με τις εξετάσεις εργασίες, που αναφέρονται στο μάθημα που διδάσκουν, δικαιούται αποδοχών, οι οποίες θα υπολογισθούν σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας που προκύπτει από την υπογραφείσα σύμβαση. Για το χρονικό όμως διάστημα μετά την έκδοση των αποτελεσμἀτων και μέχρι την 30/6 που λήγει το διδακτικό έτος, εφόσον δεν διεξάγονται μαθήματα η αρμόδια υπηρεσία δεν θα πρέπει να απασχολεί τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς με τα γενικά διοικητικά καθήκοντα και τις πρόσθετες απασχολήσεις που προβλέπει η διάταξη του άρθρου 55 του ν. 1566/1985, προς αποφυγήν εγέρσεως αξιώσεων από τους ωρομισθίους εκπαιδευτικούς.
Δεν ξέρω πώς κατανοείτε εσείς αυτά που έχω υπογραμμισμένα, αλλά εγώ ζήτησα τις ώρες μου κανονικά (βάσει του προγράμματος διδασκαλίας) και όχι μόνο αυτές των επιτηρήσεων...Όμως το στραβόξυλο που δεν μου έχει βάλει ούτε τις ώρες της 5ήμερης της γ΄λυκείου, άρχισε πάλι να φωνάζει, τον έβρισα πολύ άσχημα, του ανέβηκε η πίεση, κάλεσε το 166 και τώρα αγνοείται η τύχη του...
Θα πάθει κανένα εγκεφαλικό και θα έχω και τύψεις...Πώς μπορούμε να βρούμε μια απάντηση σε αυτό το θέμα και μετά να την προωθήσουμε σε όλες τις δευτεροβάθμιες;Κάντε κάτι, γιατί είμαι ράκος ψυχολογικά...Τρέμω ακόμη από τη σύγχυση...

Αποσυνδεδεμένος shide

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 02, 2008, 07:49:40 pm »
Καταρχάς ο άνθρωπος είναι άσχετος που στα λέει αυτά! Μου είπαν ξεκάθαρα από το σχολείο ότι ακόμα και αν δε συμπληρώνω 11 ώρες εβομαδιαίως επιτηρώντας θα πληρώνομαι κανονικά τις ώρες της σύμβασης μου! Τελεία και παύλα! Μην κάνεις πίσω, διότι έτσι μπλέκουμε με ασχέτους και την πατάμε.....  :-X

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 02, 2008, 07:57:06 pm »
Και πέρσι και φέτος που είμαι ωρομίσθιος άσχετα από τις επιτηρήσεις κάθε βδομάδα είναι σαν να κάνω 11 ώρες.
Όλοι το γνωρίζουν.
Μόνο αυτός που πέτυχες δεν το ξέρει.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 02, 2008, 08:53:53 pm »
Σε ποια σχολεία εργάζεσθε;Για να έρθω και εγώ...
Στους διευθυντές άραγε έχει σταλεί κάποιο έγγραφο από τη δευτεροβάθμια;Γιατί μεγαλύτερα κοπρόσκυλα από τους εκεί υπεύθυνους δεν υπάρχουν...αυτοί αφήνουν τον κάθε διευθυντή να πράττει όπως επιθυμεί.
Και ούτε ενημερώνουν ούτε μεταφέρουν ερωτήσεις στο Υπουργείο Παιδείας...τα ξέρουν όλα!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 02, 2008, 10:32:04 pm »
Δηλαδή παιδιά απο τις 18 και μέχρι την απόλυσή μας πρέπει να περνάμε κανονικά τις ώρες μας;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)