0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου φαίνεται λίγο μακρινό όνειρο ίσως και άπιαστο....Αν δεν δίνουν εξετάσεις όπως είπε θα πρέπει να κλείσουν τα φροντιστήρια.Αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις όπως είναι αυτονόητοΗ αύξηση της τάξης κατά τη γνώμη μου θα βοηθούσε στο να βελτιωθεί το επίπεδο των παιδιών,το οποίο όλο και χαμηλώνει...Σίγουρα αυτό σημαίνει αυξηση των προσλήψεων,αλλά μου φαίνεται πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστεί...
δεν προκειται να κανουν κατι που θα θιξει τους φροντιστηριαρχες, δεν θυμαστε οτι με προηγουμενη δηλωση του αναγνωριζε και αποδεχοταν την υπαρξη παραπαιδειας
(αλλιώς όλοι οι καθηγητές θα κάθονται και θα βλέπουν εφήβους να αδιαφορούν για το λύκειο και τα μαθήματά τους - και ο Ευρυπίδης δεν θέλει να υποβαθμίσει τόσο τη δημόσια εκπαίδευση)
(απαισιόδοξο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα; )
Ακούσατε σήμερα τις δηλώσεις του Στυλιανίδη για την αποσύνδεση του Λυκείου από τα Πανεπιστήμια, την αύξηση μίας τάξης στο Λύκειο, την εισαγωγή όλων στα Πανεπιστήμια και την αξιολόγησή τους εκεί?Για τους εκπαιδευτικούς τί σημαίνουν αυτές οι αλλαγές? Μήπως, παραπάνω προσλήψεις και μείωση της παραπαιδείας?
... Ποιος θα τους συνεφέρει όλους αυτούς ; Μα φυσικά οι εξετάσεις που θα κάνουν τα ίδια τα τμήματα . Ποιος θα βαθμόλογήσει τα γραπτά αυτά ; Προφανώς οι ίδιοι οι πανεπιστημιακοί . Νομίζετε ότι θα συσταθούν επιτροπές βαθμολογικών κέντρων και θεμάτων ή τέτοια παρόμοια ; Σας έχω για έξυπνους ανθρώπους ! Εκεί να δείτε διαπλοκή και αλισβερίσι που θα πέσει ! ... Θα πέσουν λοιπόν πάλι , όλοι αυτοί στα φροντιστήρια προετοιμασίας. Αλλά , αντί να διδιάσκονται παράγωγο , θα διδάσκονται διαφορικές εξισώσεις.Ακόμα χειρότερα δηλαδή . Το μόνο πρόβλημα για τα φροντιστήρια είναι ότι θα αναγκαστούν να φτιάξουν άλλες σημειώσεις ! ... Αλλά πίσω από κάθε δήλωση πολιτικού κάτι κρύβεται . Κάποια σκοπιμότητα . Θα μας την φανερώσει γρήγορα ο χρόνος. Υπομονή! ΜπάμπηςΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ
και εμεις εδω καθομαστε και παρανιομαστε για τους ωρομισθιους, για το ΑΣΕΠ κτλ .μπροστα στην Γαλλια εμεις την περναμε ζωη και κοτα μου φαινεται..σκεφτεστε να φυσηξει και κατα δω ο ανεμος Σαρκοζι τι εχει να γινει;
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Μαΐου 26, 2008, 12:02:51 pmκαι εμεις εδω καθομαστε και παρανιομαστε για τους ωρομισθιους, για το ΑΣΕΠ κτλ .μπροστα στην Γαλλια εμεις την περναμε ζωη και κοτα μου φαινεται..σκεφτεστε να φυσηξει και κατα δω ο ανεμος Σαρκοζι τι εχει να γινει;Aυτό το σχόλιο τώρα πως να το εκλάβουμε? Ως παρότρυνση, τι καλά που είμαστε και ότι θα έπρεπε, να ανάψουμε κεράκι υπέρ υγείας των κρατούντων? Ως απειλή ως τι? γιατί είμαι από χουριό και δεν καταλαβαίνω τέτοια σχόλια